Setari Cookie-uri

Ce mesaje a primit Ilinca Vandici, după ce a anunțat divorțul de Andrei Neacșu: Acum șase luni dădeai sfaturi

Zilele acestea, Ilinca Vandici a făcut anunțul trist despre divorțul de Andrei Neacșu, iar în urma postării pe care a făcut-o pe contul ei de Instagram, a început să primească tot felul de mesaje, unele bune, altele mai puțin bune, în care oamenii care o urmăresc o criticau în fel și chip.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formau unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, dar se pare că lucrurile nu mergeau chiar atât de bine între ei pe cât părea, iar de curând Ilinca Vandici a confirmat divorțul de fostul ei partener de viață cu care nu mai locuiește în aceeași casă de ceva vreme. La scurt timp după aceea, au început să apară și comentariile răutăcioase la adresa sa.

Nu doar urmăritorii ei au avut ceva de zis despre anunțul trist pe care l-a făcut, ci și câteva persoane publice. Una dintre cele care au decis să își arate susținerea față de prezentatoarea de la Kanal D2 a fost nimeni alta decât Elena Gheorghe, dar nici Alexandra Ungureanu nu s-a putut abține să nu îi arate că la rândul ei îi este alături și speră că vor veni zile mai în viața sa, cât mai curând posibil.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.