Setari Cookie-uri

Deși a mărturisit că i-ar ierta orice soțului ei, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au separat!Mesajul care confirmă despărțirea

Ilinca Vandici a confirmat despărțirea de tatăl fiului său, Andrei Neacșu, după ultimele zvonuri apărute în presă. Mesajul prezentatoarei tv a atras multe reacții în mediul online, mai ales că, în urmă cu 6 luni, ea mărturisea că i-ar ierta orice soțului ei.

În urmă cu 2 zile, Ilinca Vandici a confirmat despărțirea de Andrei Neacșu, tatăl fiului ei, cel cu care s-a iubit timp de 6 ani. Deși zvonurile cu privire la separarea celor doi circulau de mult timp în presă, prezentatoarea de la Kanal D a confirmat abia acum separarea de soțul ei.

Ilinca Vandici a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, acolo unde a scris că trece printr-o perioadă dificilă și că a încercat mult timp să își salveze căsnicia. Mai mult, ea și Andrei Neacșu locuiesc separat de o bună perioadă de timp, potrivit cancan.ro.

"Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungata reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!", este mesajul scris de Ilinca Vandici .

Citește și:

De câteva luni a apărut zvonul cu privire la despărțirea dintre frumoasa prezentatoare tv și soțul ei. În presă au apărut informații potrivit cărora Andrei Neacșu s-ar fi mutat din domiciliul conjugal într-un apartament din nordul Capitalei. Totodată, în ultima perioadă, el scria mesaje mai multor femei pe rețelele de socializare.

La rândul său, Ilinca Vandici a stârnit curiozitatea internauților atunci când a botezat un copil, fără partenerul ei de viață. Recent, ea a ales să plece într-o vacanță în Dubai alături de fiul ei, Zian, fără Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici, mărturisiri controversate

În urmă cu 6 luni, Ilinca Vandici surprindea opinia publică cu mărturisiri despre căsnicia ei. Ea a fost aspru criticată în mediul online, iar acum internauții au pus paie pe foc și i-au adus aminte de acele declarații pe care le-a făcut. Prezentatoarea tv mărturisea că îi iartă orice iubitului său și că îl lasă să fie "smecher".

Citește și:

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. De asta noi suntem împreună. Avem o relație frumoasă, o relație deschisă, bazată pe multă comunicare și înțelegere. Zic și de tolerată pentru că el este într-un fel, eu sunt într-un fel, amândoi suntem puternici. Dacă el nu era suficient de puternic încât eu să-l respect pe el, niciodată nu puteam să facem echipa asta, nu exista asta niciodată. Eu în momentul în care îl respect, îl accept n-am niciodată cum să îi tai… n-am cum. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul”, a mărturisit Ilinca Vandici, în cadrul unui podcast.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.