Setari Cookie-uri

Rareș Prisăcariu, marele câștigător Românii au talent! Prestația sa a împărțit internetul în două tabere

Rareș Prisăcariu, băiețelul în vârstă de 7 ani, al cărui talent de orator l-a propulsat direct în inimile publicului, a câștigat marea finală Românii au talent și premiul in valoare de 120.000 de euro.

Finala din această ediție "Românii au talent" a stârnit un val de controverse, iar internauții s-au împărțit în două tabere. Cel mai tânăr câștigător de până acum, Rareș Prisăcariu, băiețelul în vârstă de 7 ani cu talent de orator, a prezentat în marea finală un monolog, "Interviu cu Dumnezeu", de Octavian Paller.

Rareș Prisăcariu a obținut cele mai multe voturi și s-a clasat pe locul întâi, în fața acrobaților ucraineni Olya și Valera, care au câștigat locul doi. Pe locul trei s-a clasat Oleg Spînu, un tânăr interpret din Republica Moldova.

„Sunt foarte bine, sunt foarte emoționat pentru că am putut să dau impresie bună și pentru că oamenii m-au votat. Mă așteptam să fiu votat, dar nu să câștig premiul cel mare de la «Românii au talent», deci nu mă așteptam. Am avut foarte multe emoții și de aceea cred că am transmis foarte mult”, a declarat Rareș Prisăcariu, după ce a câștigat "Românii au talent".

Citește și:

Chiar dacă a primit numeroase felicitări și aprecieri, inclusiv din partea juraților, există și internauți care au criticat dur alegerea telespectatorilor. Reproșurile au început să apară pe social media, imediat după terminarea emisiunii.

"Nu e vreun talent"; "O aiureală! Ce talent e ăsta? Copiii din Ucraina meritau să câștige"; "Copilașul e super, dar nu e chiar de așa un premiu"; "Și care e talentul? Dacă mergem în școlile primare, găsim măcar 1-2 copii care recită poezii. A deraiat mult emisiunea asta"; "A avea talent înseamnă a avea aptitudini remarcabile. Acest copil este inteligent, fără dar și poate. Însă, câștigarea marelui premiu, este total nejustificată"; "Este o mare diferența între talent, inteligență și o bună memorie. Credeam că emisiunea asta este despre talent", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la video-ul cu prestația câștigătorului.

Citește și:

Totuși, cuvintele de laudă nu au lipsit, iar cei care l-au votat pe Rareș Prisăcariu au fost impresionați de momentul său oratoric și sunt convinși că micuțul va ajunge un mare filozof.

"Felicitări, copil-geniu! De la început am avut încredere că tu vei fi câștigătorul. Felicitări și succes pe drumul lung al vieții”; Felicitări, te-ai născut să fii un geniu, ești un dar de la Dumnezeu pentru țara noastră, cu care trebuie sa ne mândrim"; "Felicitări pentru sentimentul trezit în sufletul meu. Ești minunat"; "Chiar a meritat. Acești copii se nasc la sute de ani, este un rival al nedreptății, minciunii. Bănuiesc că va ajunge un filozof de renume", au mai scris internauții.

Sursa foto: Kozlik, Sjutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.