Setari Cookie-uri

Roast-ul Andreei Bălan la IUmor: replici dure și ironii pentru jurați. Ce i-a adresat lui Cheloo i-a surprins pe telespectatori!

Andreea Bălan a venit în platoul IUmor, acolo unde a avut de făcut multe replici dure și acide pentru jurați. Ea nu l-a uitat pe Cheloo, care în urmă cu câțiva ani a compus melodia Playback în care a ironizat-o pe cântăreață.

Andreea Bălan a pășit pe scena IUmor, în ediția difuzată în această duminică, și a pregătit un roast pentru jurații emisiunii. Ea a venit cu textul învățat de acasă, spre plăcuta surprindere a celor prezenți, mai ales că majoritatea vedetelor citesc textul de pe foaie.

Primul pe care l-a luat artista în vizor este Cheloo, pe care nu l-a uitat pentru melodia Playback, pe care a lansat-o în urmă cu mai mulți ani. În respectiva piesă, Cheloo a ironizat trupa Andre, iar acum Andreea Bălan și-a luat revanșa.

„Cheloo, n-am uitat când cântai alături de trupa ta instrumental-vocală, Paraziții, celebrul hit Playback când certai mai multe formații, inclusiv pe noi, Andre. Recunosc, am mai făcut și playback în trecut, dar acum, uitați… am rezistat! Am o familie, sunt mămică, am făcut autostopul în America Express, merg pe patine, fac acrobații… Acum, după 20 de ani, uită-te la tine, dragă Cheloo. Suntem față în față, în continuare în viață și tot așa cum spuneai pe vremuri… Chiar, cine te mai ascultă? Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”, a spus Andrea Bălan, cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

Replica lui Cheloo nu a întârziat să apară, astfel cî și artistul i-a răspuns într-un mod ironic. El i-a greșit în mod intenționat numele artistei.

„Domnișoară Andreea Antonescu, te rog, vino să îmi iei locul!”, a fost replica juratului.

Andreea Bălan nu a ezitat să le arunce vorbe acide și foștilor ei colegi de la America Express. Vedeta a fost dură cu Nelu Cortea și Cătălin Bordea, cei care au câștigat competiția, plasând echipa Andre pe locul doi.

„Supușii mei, bine v-am găsit! (…) Știu că toți mă vedeți ca pe o tipă de fier, fără suflet, dar să știți că și eu am o parte slabă, care mă face vulnerabilă și nu mă refer aici la Andreea Antonescu. (…) Am fost percepută greșit. Am fost acuzată că la America Express am construit o bisericuță, dar, dacă nu construiam acest grup organizat, Bordea era în continuare la Capatos și tu erai la alcoolici anonimi, dar nu pentru că era alcoolic. Ați câștigat datorită mie! V-am construit după chipul și asemănarea mea”, a mai declarat Andreea Bălan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.