Setari Cookie-uri

Primele declarații ale părinților lui Rareș Prisăcariu, marele câștigător Românii au talent 2023

Rareș Prisăcariu, băiețelul de doar 7 ani care a câștigat ediția din acest an a emisiunii Românii au talent, a fost și este susținut în tot parcursul său de către părinții lui. Cine sunt și cu ce se ocupă Gina și Marius Prisăcariu?

Rareș Prisăcariu, băiețelul în vârstă de doar 7 ani care a câștigat ediția din acest an a emisiunii "Românii au talent", a surprins pe toată lumea cu talentul său oratoric. În marea finală, el a interpretat Interviu cu Dumnezeu de Octavian Paller, iar momentul său a atras cele mai multe voturi din partea publicului.

Imediat ce Smiley și Pavel Bartoș au desemnat câștigătorul, părinții lui Rareș Prisăcariu au urcat pe scenă și l-au felicitat. Cu lacrimi în ochi și vizibili emoțonați, cei doi au oferit câteva declarații, potrivit protv.ro.

„A fost ca un vis, nu am realizat ce se întâmplă. A fost ca o poveste în mai multe acte (am pornit de la Iași și am ajuns la apogeu, ieri). Prefața a fost în sezonul trecut când dorința lui a apărut urmărind emisiunea și i-a zis soției că i-ar plăcea să fie pe această scenă”, a spus tatăl lui Rareș Prisacariu.

Citește și:

Mama micuțului câștigător a mărturisit că tot ceea ce s-a întâmplat a fost total neașteptat și că în continuare îi va oferi fiului său șansa de a evolua.

„Mereu spun că parcursul lui Rareș a fost ca o proiecție de film pentru că nu am venit cu niciun fel de așteptare. Totul a fost neașteptat. Noi vom rămâne aceeași oameni, cu gândul să-i oferim lui Rareș șansa de a evolua”, a adăugat și mama câștigătorului.

Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu

Părinții lui Rareș Prisăcariu, Gina și Marius Prisăcariu locuiesc la Botoșani. Mama micuțului are 41 de ani și este educatoare la o grădiniță din localitate. Ea este pasionată de lectură și pictură.

Marius Prisăcariu, tatăl lui Rareș, a studiat Științe Economice și lucrează ca funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Sursă foto: Kozlik, Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.