Setari Cookie-uri

Andra, detalii neștiute din relația cu Cătălin Măruță. De câte ori fac dragoste pe săptămână

Andra a dat o serie de detalii cu totul și cu totul neașteptate despre relația pe care o are cu Cătălin Măruță, în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Bobonete, care a întrebat-o și de câte ori pe săptămână face dragoste cu partenerul ei de viață. Ce răspuns a oferit artista!

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în urmă cu ani buni și chiar dacă la început ea nu îl plăcea și nici nu îi dădea prea mare atenție, a sfârșit prin a se îndrăgosti de el. Cei doi și-au unit destinele pe data de 23 august 2008, iar de atunci și până în ziua de astăzi, au avut loc multe schimbări în viața lor, dar cel mai important este pentru cei doi soți faptul că sentimentele lor au rămas aceleași. De asemenea, între timp, aceștia au adus pe lume doi copii care le calcă pe urme, care au deja mii de urmăritori în mediul online și de care sunt mândri.

Recent, Andra a acceptat invitația lui Mihai Bobonete de a merge în podcast-ul pe care acesta îl moderează pe canalul lui de YouTube, ocazia de care actorul a profitat și i-a adresat acesteia întrebări care mai de care mai interesante, dar și personale. Ei bine, la un moment dat a dorit să afle de la invitata sa câteva detalii picante din căsnicie, inclusiv de câte ori face dragoste pe săptămână cu partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară. Aceasta a zis că se întâmplă ori de câte ori pot fugi de copii, asta neînsemnând foarte des.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.