Setari Cookie-uri

Deea Maxer, reacție surprinzătoare după ce Ilinca Vandici a anunțat separarea de soțul ei! Ce a avut de transmis artista?

Deea Maxer a reacționat în mediul online, imediat după ce Ilinca Vandici a anunțat despărțirea de Andrei Neacșu.

Anunțul cu privire la despărțirea dintre Ilinca Vandici și soțul ei a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în care le-a spus internauților că povestea de dragoste dintre ea și Andrei Neacșu a ajuns la final.

Cu toate că, în urmă cu câteva luni, prezentatoarea de la Kanal D mărturisea că i-ar ierta soțului ei orice, iată că separarea a fost inevitabilă. Mai mult, fostul soț al Ilincăi Vandici s-a mutat deja din vila din Tunari unde locuiau împreună și ar fi fost văzut deja în compania unei alte femei.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă, după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Citește și:

Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, întelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alãturi de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a scris vedeta de la KanalD pe rețelele sociale.

Deea Maxer, reacție surprinzătoare

Mesajul postat de Ilinca Vandici a stârnit un val de reacții în mediul online. Vedetele autohtone au încurajat-o pe vedetă și și-au arătat susținerea în etapa dificilă prin care trece. Printre cele care i-au scris comentarii de încurajare se numără și Elena Gheorghe și Anamaria Prodan.

Totuși, Deea Maxer a surprins prin reacția ei, mai ales că abia a trecut și ea printr-un divorț. Fosta soție a lui Dinu Maxer a distribuit postarea Ilincăi Vandici și a adăugat: "Viața e viață...".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.