Setari Cookie-uri

Advertorial Show de pești exotici, concurs de grooming, prezentare de rase canine românești și internaționale și ședințe foto gratuite

Între 19 și 21 Mai sărbătoarea dedicată animalelor de companie va fi în toi. Într‑un spațiu generos de 3000 mp, cei mai importanți producători, importatori și distribuitori de hrană, produse de dresaj și accesorii, cât și companiile care oferă servicii, precum cabinete veterinare, școli de dresaj și pensiuni pentru animale de companie vor veni în întâmpinarea vizitatorilor cu oferte speciale pe perioada târgului.

Mai mult, în cadrul evenimentului, va avea loc Bucharest International Betta Show, primul concurs de pești exotici din România organizat după 35 de ani și totodată primul concurs INTERNAȚIONAL de pești exotici organizat în România, cu arbitrii din SUA, Cehia si Austria.
Iubitorii patrupedelor vor avea ocazia să facă cunoștință sâmbătă de la 11:00 în Arena PetExpo cu o mulțime de rase canine românești și internaționale, dar și să participe la un seminar de "Întrebări și Răspunsuri" oferit de specialiști în educație canină, în cadul căruia vor afla informații despre rasele care îi interesează, vor înțelege cum să aleagă un cățel potrivit pentru ei, dar vor primi și informații utile despre locurile de unde pot cumpăra sau adopta în siguranță. Chiar în cadrul târgului, mai mulți blănoși, căței și pisicuțe, îngrijiți cu dragoste de ASPA, Animal Society și Asociația TNR spera să își găsească o familie a lor.
Tot sâmbătă, 20 mai, va avea loc în Arena PetExpo, cel mai important eveniment de grooming din România, Romanian Grooming Trophy, începând cu ora 12:00, când cei mai talentați stiliști ne vor arăta cele mai moderne tunsori canine.
Vizitatorii care vor veni însoțiți de animăluțe au parte de și mai multe suprize pentru blănoși: ședințe foto profesionale gratuite, ședințe de toaletaj și îngrijire gratuite în cadrul Salonului de Beauty, spații de joacă incluse în care își pot testa agilitatea și formă fizică, în timp ce părinții lor primesc sfaturi gratuite de la medici veterinari și dresori profesioniști.
Prețul biletului pentru târg este de 15 RON, iar copiii până în 6 ani și studenții la Facultatea de Medicină veterinară au accesul gratuit.
Elevii, pensionarii și studenții beneficiază de un cost redus al biletului, de numai 10 RON.
Bilete disponibile în rețeaua IaBilet.ro, dar și fizic la eveniment.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.