Setari Cookie-uri

Mădălina Crețan, despre adevărata cauză a decesului lui Nosfe: S-au făcut multe speculații...

Mădălina Crețan a vorbit despre adevărata cauză care a dus la moartea lui Nosfe, mai ales că au existat multe speculații cu privire la acest subiect.

Mădălina Crețan a făcut dezvăluiri despre adevărata cauză a decesului lui Nosfe, la 7 luni de când tragedia a avut loc. Artistul și-a pierdut viața în mod subit, la doar 37 de ani, după ce s-a simțit rău la un eveniment la care a participat. Nosfe părea că își revine, însă atacul de cord suferit i-a fost fatal.

După moartea neașteptată a acestuia, au existat multe speculații cu privire la cauza decesului său. Soția artistului, Mădălina Crețan nu a primit încă raportul oficial din partea INML. Chiar dacă i s-a dat un document constatator, rezultatele oficiale au un timp de așteptare de câteva luni.

Mădălina Crețan a vrut să aducă anumite lămuriri și a menționat ce va face atunci când va intra în posesia certificatului medico-legal. Ea nu va face public niciun detaliu legat de cauza morții lui Nosfe, fiind de părere că toate aceste informații sunt intime și aparțin familiei.

Citește și:

„S-au făcut, evident, multe speculații, de la droguri, la vaccin. Ideea este că, deși nu am primit răspunsul final la analize, când le voi primi, nu am să ies să vorbesc despre aceste lucruri. Este ceva ce privește familia noastră, mai ales că este și un copil la mijloc, există niște părinți îndurerați. Eu nu sunt de părere că viața unui om va fi definită de moartea acestuia”, a spus Mădălina Crețan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mădălina Crețan, proiecte în memoria lui Nosfe

Mădălina Crețan vrea să îi păstreze memoria vie soțului ei. Așadar, ea va continua să îi ducă proiectele la bun sfârșit și are în plan lansarea câtorva piese a lui Nosfe.

„Sunt mai multe proiecte. Este cel cu Nosfe, este proiectul cu Șatra BENZ, băieții filmează astăzi un clip. Anul acesta va ieși al doilea film în care el a jucat. Erau 3 sau 4 piese, care erau gândite să fie lansate internațional, nu neapărat pe piața din România, sunt multe lucruri care au rămas așa, nu pot să zic că în pom, că de asta am rămas eu aici. Mă ocup atât cât pot, de toate”, a mai spus Mădălina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.