Setari Cookie-uri

Mihai Albu, condiție impusă pentru Iulia Albu, înainte de plecarea la America Express:Dacă fiica mea va rămâne singură...

Iulia Albu și iubitul său, Mike, sunt pe lista viitorilor concurenți în show-ul America Express. Mihai Albu a făcut primele declarații despre plecarea fostei sale soții și a luat o decizie în ceea ce o privește pe fiica celor doi, Mikaela.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, sunt viitorii concurenți ce vor participa la emisiunea America Express. Vedeta a acceptat provocarea de la Antena 1, însă o va lăsa pe fiica ei acasă.

Mihai Albu, fostul soț al Iuliei, cel cu care nu a rămas în relații prea liniștite după divorț, i-a impus fostei sale soții o condiție, înainte de a participa la America Express. Pentru că fiica celor doi, Mikaela, va rămâne singură în acea perioadă, designerul își dorește ca fiica lui să vină să locuiască cu el.

„Am aflat de ceva vreme că Iulia va participa la acest concurs, dar nu știu prea multe despre proiectul tv. Nu știu nici perioada în care se va filma. Dar, cu siguranță, dacă fiica mea va rămâne singură, am speranța că va veni la mine, cât timp Iulia va fi plecată', a declarat Mihai Albu pentru playtech.ro.

Citește și:

Iulia Albu a participat la America Express, în calitate de invitat

Iulia Albu a mai participat la emisiunea de la Antena 1 și în trecut, însă în calitate de invitat. Ea a fost prezentă în ediția America Express - Drumul împăraților. La vremea respectivă, fosta soție a lui Mihai Albu a mărturisit că nu ar refuza propunerea de a fi concurentă într-un astfel de reality show.

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol’, spunea atunci Iulia Albu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.