Setari Cookie-uri

Cadoul inedit cerut de Josephine de la mama sa! Gina Pistol, panică pe Instagram!

Gina Pistol a dezvăluit ce cadou inedit i-a cerut micuța sa. Vedeta a cerut ajutorul internauților pentru a putea găsi o soluție.

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o vacanță romantică de câteva zile, la Londra. Înainte de nunta celor doi, vedeta și Smiley au decis să petreacă câteva zile departe de România. Cu toate acestea, ei au avut grijă ca micuța Josephine să rămână în siguranță și i-au promis că îi vor aduce un cadou din scurta vacanță.

Astfel, Gina s-a conformat, însă, până acum, nu a putut îndeplini dorința fiicei sale. Iubita lui Smiley a cerut ajutor internauților și i-a rugat să o ghideze către locul unde poate găsi cadoul pe care Josephine îl așteaptă. Ea le-a mărturisit urmăritorilor ei că fetița ei își dorește un album sau o revistă cu Michael Jackson.

„Fiți atenți. Am o mare rugăminte la voi. Dacă sunteți prin Londra sau știți prin Londra un magazin în care să pot găsi un album foto, o carte sau orice revistă cu poze cu Michael Jackson, anunțați-mă, vă rog, pentru că eu când am plecat de acasă am întrebat-o pe Josephine ce își dorește. Mi-a spus că vrea o cărticică cu Michael și trebuie să îi găsesc copilului cărticică cu Michael Jackson. Deci unde găsesc așa ceva în Londra? Mulțumesc pentru ajutor”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Citește și:

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de nuntă

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să facă pasul cel mare, după 5 ani de relație. Cei doi se vor căsători la sfârșitul lunii mai, iar Gina a povestit, într-un video postat pe canalul său de Youtube, cum a decurs cererea în căsătorie.

„Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, și spălam cada și eram cu mâinile pline de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat. Și eu am ieșit din baie cu mâinile pline de spumă și l-am întrebat: „Ce este?” Și mă uitam așa la ei. Josephine avea o cutiuță în mână, Andrei a început să zică ceva, nici nu l-am auzit la început pentru că Josephine rodea cutia aia și mă gândeam de unde a luat cutia… L-am văzut emoționat. Nu am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, a spus Gina Pistol.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.