Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit, după doar câteva luni de relație:Vom rămâne suflet lângă suflet

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au postat un mesaj pe Instagram, în care își anunță urmăritorii că relația de iubire dintre cei doi a ajuns la final.

Atunci când fanii ei crezuseră că s-a liniștit și că este din nou fericită, Anamaria Prodan i-a surprins cu o veste mai puțin plăcută. Impresara și iubitul milionar, Flavius Nedelea, au pus punct relației de iubire, după doar câteva luni.

Cei doi și-au anunțat decizia pe pagina personală de Instagram, iar vestea a venit ca un trăsnet pentru urmăritorii celor doi. Anamaria Prodan anunțase că este fericită cu Flavius Nedelea, însă despărțirea a fost inevitabilă. Cu toate acestea, cei doi au doar cuvinte de laudă unul pentru celălalt și și-au promis că vor rămâne veșnic prieteni de suflet.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.
Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna.”, a scris impresara pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

La rândul său, Flavius Nedelea a postat un mesaj asemănător pe social media, în care o laudă pe fosta soție a lui Reghecampf. Bărbatul i-a promis impresarei că vor rămâne în continuare "suflet lângă suflet".

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers. Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!”, a scris Flavius Nedelea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.