Setari Cookie-uri

Dinu Maxer, adevărul despre relația cu dansatoarea Magdalena Chihaia: Ne cunoaștem deja de două luni...

Dinu Maxer ar avea o nouă iubită, cel puțin acestea sunt zvonurile care circulă în presă, după ce artistul a fost văzut cu dansatoarea Magdalena Chihaia în acest weekend. Cei doi au fost surprinși la un eveniment în Mamaia.

Dinu Maxer este un bărbat care știe ce vrea de la viață, iar după divorțul de Deea, el a început să caute femeia potrivită cu care să poată să înceapă o relație. După eșecul pe care l-a avut cu Ada, o tânără pe care a cunoscut-o în club, Dinu Maxer a fost surprins alături de dansatoarea Magdalena Chihaia, la un eveniment ce a avut loc în Mamaia, în acest weekend .

Pentru a pune capăt speculațiilor, artistul a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu despre viața sa sentimentală actuală și a mărturisit că nu formează un cuplu cu Magdalena Chihaia.

„Nu, nu este prietena mea, este doar o amică, colaboratoare, mai nou și profesoara mea de bachata. Nu este ceea ce a scris presa. Crezi că îmi era rușine să zic? Sunt un bărbat liber, să nu lăsăm lumea să creadă prostii”, a spus Dinu Maxer la TV, conform wowbiz.ro.

Citește și:

Mai mult, fostul soț al Deei Maxer a mărturisit că este un bărbat singur și că își dorește alături o parteneră, însă de această dată va fi mult mai selectiv.

„Nu există altcineva în momentul ăsta, căci dacă era, am fi mers în trei la festivalul de salsa, dar sunt în căutări, de data asta o să fiu mai selectiv.
Eu nu înțeleg de ce au apărut știrile astea acum, eu am prezentat deja noua mea piesă cu ea îmbrăcată în rochie de mireasă, de ce nu au comentat atunci? Ne cunoaștem deja de două luni, dacă era ceva, se întâmpla mai demult”, a mai explicat Dinu Maxer.

Magdalena Chihaia, despre relația cu Dinu Maxer

Magdalena Chihaia are 37 de ani și este dansatoare și coregraf. Ea colaborează cu Dinu Maxer pentru anumite proiecte profesionale, iar între cei doi nu ar fi nimic mai mult decât o simplă prietenie.

Citește și:

„Nu, nu sunt împreună cu Dinu! Suntem prieteni și ne înțelegem perfect. Dacă am fi fost, ați fi știut. Da, am trecut printr-un divorț, în urmă cu mai mulți ani, iar acum sunt pregătită sufletește și mental să îmi refac viața personală”, a spus ea, pentru click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.