Setari Cookie-uri

b a b y l o n este single-ul pe care DJ CATSULTAN l-a pregătit chiar la început de vară

DJ CATSULTAN vine cu un nou single cu un sound uptempo cu influențe electro/dance și cu vocals punchy made by Daria Lupi, iar muzica este compusă de către Șerban Cazan și Cristian „Oxi" Constantin.  

DJ CATSULTAN, extraterestrul care a aterizat pe planeta Pământ și nu plănuiește să o părăsească prea curând, continuă seria lansărilor și aduce în playlisturi cel de-al treilea single: „b a b y l o n". DJ CATSULTAN vine cu un nou single cu un sound uptempo cu influențe electro/dance și cu vocals punchy made by Daria Lupi, iar muzica este compusă de către Șerban Cazan și Cristian „Oxi" Constantin.

Extraterestrul care și-a părăsit nava spațială a observat că specia lui și oamenii de pe Pământ au două lucruri în comun: dragostea și muzica, iar până în prezent a lansat single-uri precum „Bossman" (alături de Matteo) și „Smekeră Rău" (alături de Emy Alupei).

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.