Setari Cookie-uri

La 5 ani de la divorț, Misha și Connect-R merg în continuare în vacanțe împreună, de dragul fiicei lor. Ce relație au cei doi?

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu 5 ani, însă cei doi se înțeleg foarte bine. Mai mult, ei pleacă în vacanță împreună, de ziua Mayei, ca o adevărată familie.

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu 5 ani, însă cei doi au în continuare o relație foarte bună. Artistul și Misha se înțeleg foarte bine și colaborează frumos, pentru ca fiica lor Maya să nu simtă lipsa niciunuia dintre părinți.

Mai mult, cei doi artiști și-au făcut un obicei din a pleca în vacanță, în fiecare an, de ziua fiicei lor, ca o familie adevărată. Chiar dacă mariajul lor a durat doar 3 ani, relația de prietenie bazată pe respect și sprijin a rămas în continuare.

'Avem ceva timp de când nu mai formăm un cuplu. Suntem în relații ok, mi se pare că așa ar trebui să fie normal atunci când există un copil la mijloc sau, nu știu, în alte cazuri, pentru alte persoane, mai mulți copii. Suntem în relații bune și nu cred că facem niciun fel de efort din punctul acesta de vedere, pur și simplu lucrurile așa vin și așa funcționează de la sine.„, a declarat Misha pentru Unica.ro.

Citește și:

Misha, Connect-r și Maya, mereu o familie

Misha și Connect-R vor rămâne pentru totdeauna o familie, pentru micuța lor. Cei doi și-au asumat acest rol până la sfârșit, astfel că relația dintre ei este cât se poate de normală și civilizată. Mai mult, ei și-au făcut un obicei de a pleca în vacanță, în fiecare an, în formula de 3, reprezentând un cadou pentru fiica lor.

'Nu, nu am programat nicio vacanță. Să știi că nu prea programăm. Noi ne-am făcut un obicei, în ultimii ani, din a merge în vacanțe împreună de ziua Mayei. Cumva ca și un cadou pentru ea și pentru că se bucură de lucrul acesta categoric să petrecem timp toți trei, dar în timpul anului, vara, nu cred că o să mergem nicăieri. Poate următoarea vacanță, dacă e să fie, poate va fi tot la anul, de ziua Mayei. Până atunci nu cred că vom mai avea vacanțe împreună. Nu am stabilit nimic, nu știm neapărat nici anul viitor dacă vom merge de ziua Mayei, poate că între timp își va schimba și ea plăcerile, dorințele, vedem până atunci ce o să fie, dar, de obicei, ăsta era un cadou pentru Maya.', a mai menționat fosta soție a lui Connect-R.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.