Setari Cookie-uri

Ce a făcut Kamara cu banii de la Survivor: Îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră

Kamara le-a zis tuturor ce anume a făcut cu toți banii pe care i-a câștigat de la Survivor România, deși și-ar fi dorit să fie vorba de o sumă mult mai mare și, bineînțeles, să ajungă acasă la fiul lui cu premiul cel mare, doar că nu a fost să fie. Iată ce a declarat artistul!

Kamara a acceptat provocarea de a participa la acest sezon al emisiunii Survivor România, în ciuda faptului că nu a intrat din prima în concurs. Acesta este, în mod evident, un dezavantaj pentru concurenți, deoarece riscă să nu primească la fel de mare susținere precum veteranii, iar în urma nominalizărilor colegilor să ajungă să fie eliminați, chiar dacă sunt buni din punct de vedere sportiv și aduc puncte pentru echipa lor.

Acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Kamara, care nu a rezistat pentru prea mult timp în competiția de la Pro TV, dar care a câștigat o sumă mare de bani de pe urma participării sale în concurs. Fanii acestuia, în special cei care l-au votat pe tot parcursul concursului, au dorit să știe ce anume a făcut fostul Faimos cu banii respectivi, iar el i-a ținut pe jar o vreme, după care a decis să facă niște mărturisiri emoționante.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.