Setari Cookie-uri

Irina Deaconescu, pregătiri pentru nuntă. Partenera lui Cristi Manea a probat rochia de mireasă: Am foarte mari emoții

Irina Deaconescu și Cristi Manea fac ultimele pregătiri pentru momentul în care vor păși împreună în fața altarului, iar influencerița a mers deja să probeze rochia de mireasă cu mari emoții în suflet. Ce le-a povestit fanilor de pe Instagram!

Irina Deaconescu și Cristi Manea formează un cuplu de câțiva ani buni, timp în care și-au întemeiat o familie. Aceștia au împreună două fetițe de care sunt mândri și pe care le iubesc din tot sufletul lor și despre care fanii cred că le vor călca pe urme, mai ales că Victoria are deja mii de fani în mediul online care o urmăresc și care o iubesc.

Nu mai este un secret pentru nimeni acum faptul că îndrăgostiții au decis să se cunune la starea civilă fără ca măcar părinții lor să știe ce s-a întâmplat, dar nu se va întâmpla același lucru și în cazul cununiei religioase. Ei fac pregătiri intense pentru ziua cea mare, deoarece își doresc enorm ca totul să iasă ca la carte, iar invitații să se distreze și să își aducă aminte cu drag de acea zi. Influencerița, activă fiind pe social media, își ține fanii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața sa, iar de curând le-a arătat că merge să facă proba pentru rochia de mireasă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.