Setari Cookie-uri

Cine sunt concurenții de la America Express 2024?Sezonul 2 vine cu surprize inedite și vedete pregătite pentru orice provocare

Pregătirile pentru America Express 2024 sunt în toi, iar vedetele care au spus "Da" provocărilor din America Latina vor pleca la sfârșitul acestei luni. Cine sunt concurenții celui de-al doilea show America Express?

America Express 2024 pregătește numeroase surprize pentru telespectatori, iar filmările vor începe în curând. La sfârșitul acestei luni, vedetele care au acceptat să facă față tuturor provocărilor din America Latina vor pleca către continentul american. Filmările vor avea loc în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina.

Potrivit tvmania.ro, filmările pentru noul sezon vor începe la sfârșitul acestei luni. Cele 9 echipe care vor intra în concurs vor face autostopul, vor participa la jocurile din concurs și vor fi nevoite să se descurce cu un euro pe zi. America Express sezonul doi se anunță a fi plin de surprize, dar și de provocări, mai ales că filmările vor avea loc în locuri destul de periculoase.

Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medellin, Ecuador și Argentina”, a dezvăluit Robert Lionte în podcast-ul lui Morar.

Citește și:

Cine sunt vedetele care vor participa la America Express 2024

1. Romică Țociu și fiul său, Cătălin Țociu

Citește și:

2. Cleopatra Stratan și Edward Sanda

3. Alexia și Aris Eram

4. Giulia și Vlad Huidu

5. Sânziana Hegru și Laura Giurcanu

6. Iuliana Pepene și Sonia Simionov

7. Ada Galeș și mama sa, Antoneta

8. Ionuț Rusu și George Tănase

9. Iulia Albu și Mihai Alexandru, iubitul său

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.