Setari Cookie-uri

Mădălina Ghenea, irezistibilă pe covorul roșu de la Cannes! Fotomodelul a atras toate privirile

Mădălina Ghenea a fost prezentă în acest weekend la Cannes, iar toate privirile au fost ațintite asupra ei. Festivalul de film are loc în perioada 16-27 mai, iar mai multe celebrități sunt așteptate în aceste zile să pășească pe covorul roșu.

Festivalul de Film de la Cannes are loc în perioada 16-27 mai, iar numeroase vedete sunt așteptate să pășească pe covorul roșu. În acest weekend, superba Mădălina Ghenea a atras toate privirile prin ținuta și naturalețea sa.

Fotomodelul a venit îmbrăcată într-o rochie de culoare maro, lungă în spate și scurtă în partea din față. Ea a venit pe Riviera Franceză pentru a fi prezentă la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert De Niro.

Mădălina GHenea și Grigor Dimitrov, relație departe de ochii presei?

Frumoasa româncă în vârstă de 35 de ani și jucătorul de tenis bulgar, Grigor Dimitrov, au încins spiritele pe social media, după ce au publicat o serie de fotografii cu cei doi în ipostaze tandre, mimând un preludiu. Cei doi nu au precizat dacă acele fotografii fac parte dintr-o ședință foto sau reprezintă confirmarea că trăiesc o poveste pasională de iubire.

Citește și:

Ulterior, ei au șters fotografiile de pe Instagram, însă zvonurile cu privire la relația dintre ei nu au încetat. Ei au fost văzuți împreună la Madrid și la Roma, acolo unde sportivul bulgar a participat la câteva competiții.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.