Setari Cookie-uri

Deea Maxer, noi detalii despre motivul divorțului de Dinu Maxer:Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil

Deea Maxer a vorbit în emisiunea lui Măruță despre divorțul dintre ea și Dinu Maxer, mai ales că separarea celor doi a luat pe toată lumea prin surprindere. Acum, artista iubește din nou și formează un cuplu cu Robert Drilea.

Deea Maxer a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut noi dezvăluiri despre divorțul care a surprins pe toată lumea. Artista a mărturisit că nu și-a dorit acest lucru, mai ales după ce au fost împreună timp de 18 ani, însă problemele pe care le aveau nu mai puteau fi suportate.

Mai mult, ea a dezvăluit că nu își dorește ca partenerul ei de viață să fie violent verbal sau irascibil, ceea ce le-a dat de gândit inernauților. În continuare, ea a mai precizat că Dinu Maxer nu se iubește pe el însuși și că nu are grijă de propria persoană.

„E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Am un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casă, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru de faţă cu cei dragi, cu familia, copiii… Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ. Eu îl ştiam de acasă, nu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante”, a explicat Deea Maxer în emisiunea lui Măruță.

Citește și:

Cu toate că la mijloc sunt doi copii, Deea Maxer a declarat că nu regretă decizia. Vedeta a mai spus că hotărârea de a divorța a venit în timp și a fost bine calculată de către amândoi.

„Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic.
A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia. Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Deea Maxer iubește din nou

După ce Dinu Maxer s-a afișat cu noua lui iubită, a revenit rândul artistei să posteze fotografii cu cel care a făcut-o să simtă din nou fiorii dragostei. Robert Drilea este mai mic cu câțiva ani decât Deea Maxer și i-a cunocut deja pe cei doi copii ai săi.

„După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi îmi asum asta! Dinu are şi el pe altcineva. Nu este prea repede! Eu nu o cunosc pe iubita lui Dinu, copiii o cunosc! Robert, de exemplu, nu ştia nimic despre mine. M-a cunoscut drept Andreea. El are 31 de ani şi lucrează în vânzări auto. Eu sunt mai mare cu doi ani decât el. Nu ştiu cât o să ţină, îmi doresc să fim fericiţi, nu ne-am mutat împreună. E fiecare la casa lui”, a mai spus Deea Maxer.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.