Setari Cookie-uri

Rihanna, îmbrățișând maternitatea printr-o serie de fotografii incendiare. Imaginile au făcut furori!

Rihanna a postat o serie de fotografii incendiare, de pe vremea când era însărcinată cu primul ei băiețel. Vedeta a făcut și câteva mărturisiri emoționante despre experiența maternității.

Rihanna este mai fericita ca niciodată de când a devenit mamă. În vârstră de 34 de ani, artista este complet îndrăgostită de tot ce înseamnă maternitate și își onorează această experiență cu fiecare ocazie pe care o are.

Vedeta a născut anul trecut primul ei copil, un băiețel, iar acum este însărcinată pentru a doua oară. Ea a făcut anunțul cu privire la venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său în cadrul concertului pe care l-a susținut la Super Bowl.

Acum, artista a postat o serie de fotografii incendiare pe pagina sa de Instagram. Vedeta a împărtășit cu internauții momentele magice pe care le-a trăit în timp ce era însărcinată cu primul ei copil. Mesajul postat de Rihanna a fost, de asemenea, unul emoționant, pe care anii l-au apreciat enorm.

Citește și:

„În onoarea primei mele sarcini, îmbrățișând maternitatea și magia pe care acest trup a făcut-o. Bebe RZA… se afla acolo fără să aibă idee cât de nebună este mama lui sau în cât de obsedată mă va transforma”, a scris Rihanna pe Instagram, în dreptul imaginilor postate.

Rihanna a devenit pentru prima dată mamă anul trecut, pe 13 mai. Ea și iubitul său, rapper-ul A$Ap Rockey au păstrat discreția cu privire la familia lor și nu au dezvăluit numele micuțului în vârstă de un an.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.