Setari Cookie-uri

Anca Țurcașiu l-a dat în judecată pe fostul ei soț, Cristian Georgescu, pentru a împărți averea acumulată în timpul mariajului

Deși au divorțat în 2020, Anca Țurcașiu și mediciul Cristian Georgescu se războiesc acum pentru averea acumulată în timpul căsniciei.

Anca Țurcașiu și fostul ei soț, medicul Cristian Georgescu, s-au separat în anul 2020, după două decenii în care au trăit o poveste frumoasă de iubire. Vedeta a suferit enorm în urma despărțirii, însă acum și-a găsit puterea de a merge mai departe și a se bucura din nou de viață. Se pare că la mijloc ar fi fost o altă femeie, însă frumoasa artistă a iertat trecutul și s-a concentrat pe momentul prezent.

Totuși, Anca Țurcașiu își dorește să aibă parte de tot ceea ce i se cuvine de pe urma mariajului. Potrivit cancan.ro, ea l-a dat în judecată pe fostul ei soț, cerându-i să finalizeze partajul. Se pare că artista a încercat să se înțeleagă pe cale amiabilă cu Cristian Georgescu, însă nu au reușit să ajungă la o înțelegere. Acum, vedeta s-a adresat unui judecător, însă procedurile greoaie îi dau bătăi de cap.

Citește și:

Mai precis, pentru că valoarea bunurilor este una destul de mare, taxa de timbru pe care Anca Țurcașiu trebuie să o achite este de 6.000 de euro. Actrița spune că nu dispune de această sumă, deoarece veniturile sale sunt constante, drept pentru care a făcut o cerere prin care a cerut să fie scutită de la plata acestei taxe. Instanța i-a respins cererea, motivând faptul că, pe lângă veniturile obținute, ea deține și câteva imobile.

Anca Țurcașiu a contestat decizia și așteaptă un răspuns satisfăcător din partea instanței.

Prin rezoluţia din data de 10.11.2022, instanţa a pus în vedere petentei să achite taxa de timbru de 30.499,28 lei, datorată pentru acțiunea de partaj formulată. Partea a arătat că veniturile de la acest moment nu îi permit să achite în integralitate suma ce a fost stabilită cu titlu de taxa de timbru, ajutorul public fiindu-i necesar pentru respectarea dreptului la un proces echitabil. În plus, cu privire la situația materială a solicitantului, se constată că partea deține mai multe bunuri imobile, atât în #### ######### ### ## ## ### Corbeanca, cu privire la care se va dispune sistarea stării de indiviziune în urma judecării cererii introductive, iar din acest punct de vedere, o modalitate admisibilă de acordare a facilităților la plata taxei de timbru ar fi amânarea la plată, ceea ce nu face obiectul cererii formulate de petentă”, se arată în motivarea Judecătoriei, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Dacă instanța își va menține decizia, Anca Țurcașiu va fi nevoită să achite suma de 6.000 de euro sau să renunțe la procesul intentat fostului ei soț.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.