Setari Cookie-uri

Ce spun părinții Deei Maxer despre noul ei iubit? Artista și Robert Drilea se iubesc de o lună

Deea Maxer și-a refăcut rapid viața sentimentală, după divorțul de Dinu Maxer. Vedeta iubește din nou, iar bărbatul care îi oferă cele mai frumoase clipe de o lună încoace i-a cunoscut deja familia Deei.

După o poveste de iubire de 18 ani, Deea și Dinu Maxer au pus punct relației lor. Anunțul a surprins pe toată lumea, mai ales că cei doi pozau în familia perfectă. Iată, totuși, că niciunul dintre ei nu a suferit prea mult. Dacă primul care și-a refăcut viața a fost Dinu, de o lună încoace, Deea simte din nou fiorii dragostei.

Deea Maxer și Robert Drilea formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar bărbatul în vârstă de 31 de ani i-a cunoscut deja pe părinții artistei, dar și pe copiii ei. Recent, Deea Maxer a mărturisit în emisiunea lui Capatos ce părere au părinții ei despre noul partener de viață.

Potrivit click.ro., părinții artistei sunt de acord cu noua sa relație. Mai mult, aceștia o susțin și se bucură pentru fericirea Deei. Ei se bucură de orice ar face-o fericită pe fiica lor.

Citește și:

Cum s-au cunoscut Deea Maxer și Robert Drilea

Deea Maxer și Robert Drilea s-au cunoscut întâmplător, printr-un prieten comun. Bărbatul a menționat că a fost atras de atitudinea și senzualitatea artistei.

”Atitudine, felul cum se comportă, senzualitate, tot. (…) A venit și mai devreme chiar (n.r. primul ”Te iubesc”)”, a spus iubitul Deei Maxer în emisiunea lui Dan Capatos.

Se pare că cei doi îndrăgostiți trăiesc o poveste pasuională de dragoste, și nici urmă de regrete din partea artistei cu privire la divorțul de Dinu Maxer.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.