Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu, cu sufletul împărțit pe două continente! Vedeta a plecat imediat în America, la fiica ei, Sienna

Andreea Antonescu a plecat în mare grabă în America, acolo unde i-a făcut o surpriză Siennei, fiica ei cea mare. Ce s-a întâmplat cu cele două?

Andreea Antonescu este o mamă grijulie și ține cont de nevoile fiicelor ei. Astfel, deși i-a fost extrem de greu, ea a acceptat ca Sienna, fiica ei cea mare, să rămână să locuiască în America și să își continue studiile acolo.

Totuși, distanța nu este un impediment atunci când la mijloc este vorba despre iubirea unei mamei pentru copiii ei. Pentru că se apropia ziua de naștere a Siennei, Andreea Antonescu a plecat de urgență în America, fără micuța sa nou-născută, și a ținut cu orice preț să fie alături de fiica ei cea mare.

„Astăzi o serbăm pe minunata mea Sienna, în avans, ziua ei fiind peste 3 zile! Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Am venit într-un suflet în America pentru a fi lângă ea de ziua ei, iar ea nu a bănuit o secundă, deși, undeva în adâncul ei știa că nu voi lipsi.

Citește și:

Aceste surprize rămân cele mai frumoase amintiri, pentru că nu avem altceva decât momente. Sienna mea minunată, ești sufletul meu, sunt și voi fi cu tine mereu, oriunde suntem în lumea asta. La mulți ani, inima mea! Te iubesc EMORM!”, a scris Andreea Antonescu pe contul ei de socializare.

Sienna nu știe că mama sa s-a despărțit de Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu i-a ascuns fiicei sale faptul că s-a despărțit de Victor Vrînceanu, la puțin timp după venirea pe lume a surioarei sale. Deși are acces la presa din România, atât artista, cât și mama ei, bunica Siennei, cu care adolescenta trăiește în America, încearcă să o țină departe de știrile din țară.

Citește și:

„Nu am discutat încă cu Sienna pe acest subiect, da. Ea mai are acces, (n.r. – la știri) dar eu și mama mea încercăm să îi restricționăm, să spunem, unele lucruri. La urma urmei, este un copilaș de 12 ani. Consider că, poate, cea mai bună variantă este să vorbesc cu ea față în față. Întotdeauna mi-am dorit și mi-am promis, încă de când am rămas însărcinată cu Sienna, că o să fac tot posibilul ca să devin cea mai bună prietenă a ei ca ea să aibă încredere în mine, să discute cu mine absolut orice.

Nu vreau să îi îngrădesc libertatea și dreptul de a avea prieteni, dar am considerat că, comparativ cu prietenii pe care îi are, eu, cu o experiență de viață și o diferență de vârstă, aș putea să îi dau sfaturi mai înțelepte. Pe de altă parte, în viața aceasta, părinții sunt cei care te iubesc necondiționat și te vor iubi indiferent de situație. Mă gândesc că eu aș fi persoana care ar ști exact ce sfaturi să îi dea, deși am plecat întotdeauna de la premisa că trebuie să ascult foarte mult dorințele și doleanțele ei. Îi explic toate variantele, soluțiile, dar decizia finală îi aparține ei. Până în acest moment, mi-a reușit”, a declarat recent Andreea Antonescu pentru Ego.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.