Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, gesturi tandre cu un manechin din Dubai: Știam că știi că într-o zi, noi o să ne iubim oricum...

Andreea Bălan și-a surprins plăcut fanii, după ce a postat imagini cu ea și un bărbat chipeș, pe care internauții l-au lăudat imediat. Fanii artistei au încurajat-o și i-au spus că ar face o pereche bună cu tânărul misterios.

Andreea Bălan s-a reinventat, iar la 38 de ani își trăiește din plin viața. După mai multe relații eșuate, artista a decis că este timpul să îți trăiască viața așa cum simte, indiferent de părerea celor din jurul ei.

Recent, ea i-a surprins plăcut pe urmăritorii săi, după ce a publicat câteva imagini din cel mai nou videoclip al său. Vedeta este filmată în timp ce se află în tandrețuri cu un model român stabilit în Dubai, pe numele său Victor Șuiu.

„Știam că știi că într-o zi, noi o să ne iubim oricum ❤️ Teaser-ul #Acum e pe canalul meu de youtube? Mâine la 17.00 vedeți clipul ? Ne vedem live pe insta și pe tik tok înainte??”, a anunțat ieri cântăreața, îndemnându-ți fanii să urmărească noul său videoclip.

Citește și:

Internauții au fost cât se poate de încântați de imaginile distribuite și au lăudat-o pe Andreea pentru alegerea masculină din clip. Mai mult, unii dintre internauți i-au scris artistei că ar face o pereche frumoasă cu fotomodelul din videoclip și că s-ar potrivi mult mai bine cu el decât cu Jador.

„Ce bine ți-ar sta lângă un tip așa?amândoi frumoși ??? (…) Ce pereche frumoasă ați face ❤️ ești superbă, Andreea❤️ (…)wow l-ai găsit acolo și pe al nostru moldovean frumos Victor Șuiu. (…) Arată bine omul, te-ai potrivi cu el mult mai bine decât cu Jador!! Nu se compară”, sunt câteva dintre comentariile fanilor pe pagina de Instagram a Andreei Bălan.

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Citește și:

Andreea Bălan și Jador, surprinși în timp ce se sărutau

În urmă cu câteva săptămâni, paparazii i-au surprins pe Andreea Bălan și Jador împreună. Deși au declarat amândoi că nu îi leagă decât o simplă prietenie, ulterior, ei au fost fotografiați sărutându-se.

Referitor la acest subiect, Andreea Bălan a declarat că este o femeie singură și că nu are de ce să ofere explicații despre viața ei sentimentală.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.