Setari Cookie-uri

Cât costă meniul la nunta lui Smiley cu Gina Pistol? Cu ce preparate se vor delecta invitații

Smiley și Gina Pistol își vor uni destinele pe 27 mai, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi. Uite ce preparate vor servi invitații care le vor fi alături în ziua cea mare.

Smiley și Gina Pistol își vor uni destinele pe 27 mai, în cadrul unei ceremonii speciale. După 7 ani de relație, Smiley și iubita lui au decis să facă pasul cel mare. Iar cum o astfel de zi are nevoie de multe pregătiri, Gina Pistol s-a ocupat de tot.

Astfel, meniul pentru petrecerea de după nuntă este unul atent ales, care îmbină atât gusturile tradiționale, cât și fine dinning. Uite cu ce se vor delecta cei peste 300 de invitați care vor fi alături de Smiley și Gina în ziua cea mare.

„Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, pentru Fanatik.

Prețul unei meniu este în valoare de 100 de euro și include 4 feluri de mâncare, pentru satisfacerea tuturor gusturilor.

Citește și:

„Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne. Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, potrivit sursei citate mai sus.

În ceea ce privește aranjamentele, Smiley și Gina Pistol au apelat la specialiști, pentru ca totul să iasă așa cum își doresc.

„Au mers pe simplu, clasic, dar de efect. Mesele vor fi alb cu crem și aranjamente florale. Aranjamentele florale vor veni din altă parte. Candy-barul va veni din afară, iar băuturile, la fel.” a mai spus Emil Ioniță.

Citește și:

Cererea în căsătorie

Smiley și Gina Pistol au vorbit despre cererea în căsătorie care a avut loc când micuța Josephine avea doar câteva luni. Artistul și-a cerut partenera de soție într-o zi obișnuită, în timp ce Gina pregătea băița pentru fiica lor.

„Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, spălam cada și eram plină de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat. Am ieșit din baie cu mâinile pline de spume și mă uitam la ei, iar Josephine avea o cutiuță în mână și Andrei a început să spună ceva, dar n-am auzit începutul că mă întrebam de unde a luat cutia, rodea la ea. Nu mi-am dat seama că e o cutie care ascunde un inel. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, a povestit Gina Pistol pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.