Setari Cookie-uri

Lumea a mai pierdut o legendă! Tina Turner a murit la 83 de ani, după o luptă cu o boală nemiloasă

Tina Turner a încetat din viață la vârsta de 83 de ani.

O legendă a muzicii din toate timpurile, supranumită "Regina Rock'n'Roll", Tina Turner a încetat din viață în seara zilei de miercuri, 24 mai. Decesul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al artistei de origine americană, pentru Daily Mail.

„Tina Turner, regina Rockn Roll, a murit astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință, în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, a fost mesajul de confirmare a decesului unei mare artiste, care a lăat în urma sa piese se vor rămâne nemuritoare.

De-a lungul carierei sale, Tina Turner a câștigat 8 premii Grammy, însă s-a retras din industria muzicală în anul 2009. În 2021 artista a revenit în atenția publicului cu documentarul "Tina", produs de HBO, despre povestea sa de viață spectaculoasă, presărată cu succes enorm, dar și cu numeroase drame și abuzuri suferite.

Citește și:

Potrivit BBC, Tina Turner și-a vândut în anul 2021 drepturile ce vizau încasările obținute din vânzarea discurilor sale, dar și dreptul de folosire a numelui, a imaginilor și a tuturor reprezentărilor care îi aparțineau, pentru suma de 50 de milioane de dolari.

Tina Turner suferea de cancer intestinal și, din cauza remediilor homeopate la care a apelat inițial, ea a dezvoltat insuficiență renală. Soțul ei, Erwin Bach, cel cu care s-a căsătorit în 2013, i-a donat un rinichi. El i-a fost alături artistei până în ultima sa clipă de viață.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.