Setari Cookie-uri

Connect-R, pregătit să renunțe la cariera muzicală: Viața nu e doar turneu, aplauze și bani

Connect-R este pregătit să renunțe la cariera muzicală, fiind de părere că viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Are alte planuri de viitor, despre care a vorbit în cadrul unui podcast în care a fost invitat. Ce l-a determinat să ia această decizie!

Connect-R se află pe lista celor mai cunoscuți cântăreți din România, având în spate o carieră de succes de ani buni și milioane de oameni care îi ascultă muzica. De-a lungul vieții sale, a lansat multe piese care au ajuns pe primele locuri în topuri muzicale, a avut colaborări cu artiști de renume și sute de concerte pe unele dintre cele mai mari scene din țara noastră și este recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase din viața sa. Deși cariera lui muzicală ar putea fi una de durată, el a decis să se retragă, iar în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă a făcut acest anunț în premieră.

Artistul i-a zis gazdei sale faptul că se retrage ușor, ușor din această lume și nu pentru că nu simte că face față, ci pentru că uneori simte că ar trebui doar să facă niște concerte mari, în niște locuri importante din București și nimic mai mult, deoarece viața lui nu este doar despre a fi în turneu, a primi aplauze sau bani. Astfel, a ajuns la conluzia că trebuie să se retragă în cel mult doi ani, pentru a avea mai mult timp să călătorească și să se bucure de toate frumusețile din jurul lui. Problemele de sănătate cu care atât el, cât și șoferul lui s-au confruntat au dus la această decizie dureroasă pentru fanii lui.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.