Setari Cookie-uri

Kamara, dezvăluiri emoționante despre lupta pentru fiul său. Ce va face artistul cu banii câștigați la Survivor?

Kamara a făcut dezvăluiri emoționante despre fiul său, care suferă de paralizie cerebrală. Artistul va cheltui toți banii câștigați la Survivor pentru tratamentele celui mic.

Kamara își iubește enorm fiul, pe Leon, și luptă cu fiecare ocazie pentru micuțul său. El a plecat la Survivor cu gândul de a câștiga marele premiu pentru tratamentele fiului său, însă, în urmă cu o lună, el a fost eliminat din competiție. Chiar și așa, Kamara a venit acasă cu banii obținuți în urma parcursului pe care l-a avut la Survivor.

El a mărturisit ce va face cu banii câștigați, dar și cât de dor i-a fost de fiul său. Kamara va cheltui banii obținuți pe recuperarea lui Leon, dar și pe aparatura de care are nevoie pentru a-l ajuta să ducă o viață cât mai autonomă.

„Chiar dacă nu am reușit să iau premiul cel mare, evident că toți avem de câștigat. Toți avem contracte care rămân confidențiale. În îngrijirea lui Leon merg cam toți banii mei, că este vorba de Survivor sau nu. Și eu și mămica lui contribuim. Nu este vorba doar de tratament, ci și de viața de zi cu zi. Mie îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră, nu mă interesează, dar, când este vorba de Leon, trebuie să îi ofer anumite condiții. Camera lui trebuie să aibă anumite caracteristici speciale pentru un copil care trebuie să progreseze. Trebuie să îl lași să se țină de tot felul de lucruri ca să își dezvolte aptitudinile. Pentru el, înainte de toate, dau tot ce am mai bun.', a spus Kamara, potrivit EGO.

Citește și:

Revederea cu micuțul Leon i-a umplut inima de bucurie lui Kamara. Fiul său a stat cu mama lui, Oana, iar artistul i-a mulțumit fostei sale soții pentru tot ajutorul oferit. Deși au divorțat în 2012, Kamara și Oana au o relație bună de dragul micuțului lor și sunt alături de el în lupta pe care o duce pentru o viață normală.

„Noi suntem sufletele pereche. Și pentru el poate că a trecut mai ușor timpul. Îi mulțumesc mult mămicii lui, căci în tot timpul acesta a stat cu el. Bineînțeles, au ajutat-o și bunicii, nu este ușor să stai cu Leon de unul singur. Este foarte greu. Și când stai o săptămână cu o săptămână pici. Acesta este adevărul.', a mai spus Kamara.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.