Setari Cookie-uri

Cele 9 echipe de la America Express 2024 au părăsit România! Declarațiile concurenților

Cele 9 echipe care au acceptat provocarea America Express s-au întâlnit în această dimineață pe Aeroportul Otopeni. Concurenții au făcut declarații despre sentimentele care îi încearcă, dar au mărturisit și cum s-au pregătit pentru competiție.

America Express 2024 este pe cale să înceapă, astfel că astăzi, dis de dimineață, cele 9 echipe s-au prezentat la punctul de îmbarcare de la Aeroportul Otopeni. Cu emoții în suflet, dar pregătiți pentru tot ceea ce va urma, vedetele au făcut primele declarații înainte de începerea competiției.

Toți concurenții au făcut declarații despre experiența care urmează, pentru antena1. Prima echipă care a ajuns pe aeroport a fost cea formată din Romică Țociu și fiul lui.

Romică Țociu: Mi-e frică că am ajuns primii și să nu ajungem ultimii. Am plecat așa cu emoții, cu bucurie, sunt împletite. Teama de necunscut, o să vedem.

Ulterior, ceva mai relaxați, au apărut Ionuț Rusu și George Tănase. Cei doi au menționat că nu s-au pregpătit din punct de vedere fizic, dar nici cu spaniola nu stau foarte bine.

Citește și:

„Mi-e frică de șerpi. E periculos și ca nume, când zici șarpe. Biblic parcă ți-a intrat în cap. Dacă te ispitește să te duci cu alt concurent”, a spus George Tănase, potrivit Antena 1.

Influencerițele Sânziana Neagu și Laura Giurcanu se bazează pe farmecul personal și sunt convinse că se vor descurca în orice situație.

Sânziana Negru: Eu nu cred că o să facem foama pe acolo, ne bazăm pe faptul că ne vom folosi de farmecul personal pentru a obține mâncare, cazare, spaniolă știm, așa că nu ne facem griji.

Laura Giurcanu: Când am plecat eu de acasă nu era nimeni, dar în general, toată lumea mi-a zis să mă distrez, să mă simt bine, să mă bucur de experiență

Deși sunt caractere diferite, Sonia Simionov și Iuliana Pepene sunt pregătite să facă o figură bună la America Express.

Citește și:

Sonia Simionov: Nu e ora mea, eu o să par un om foarte nesuferit după interviurile de acum. E trei dimineața, eu la ora asta dorm, Iuliana la ora asta se trezește, e normal să existe diferențe între noi două la nivel de atitudine.

Iuliana Pepene: E o fată extraordinară, îmi place de ea și când e mofturoasă și când nu-i convine nimic. Sunt obișnuită cu ea.

Giulia și Vlad Huidu s-au asigurat că nu își iau multe bagaje. Cei doi au declarat că vor fi cât se poate de reali în fața camerelor de filmat, iar telespectatorii îi vor putea cunoaște exact așa cum sunt.

"Nu știu ce să zic. În principiu, lumea care ne urmărește în online știe cum suntem. Suntem direcți, extrem de reali, fără perdea, așa că, probabil dacă vor exista nervi vor fi niște nervi reali.", au spus cei doi.

Citește și:

Iulia Albu și iubitul său, Mike, sunt gata pentru orice provocare. Chiar dacă vor fi nevoiți să mănânce lucruri ciudate, cei doi nu vor da înapoi și susțin că nu au nicio problemă cu asta.

"Nu avem o problemă, cred că vom face un concurs, nouă chiar ne plac. Deci noi chiar nu avem nicio problemă.", a spus IUlia Albu, potrivit sursei citate mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.