Setari Cookie-uri

Cele 9 echipe de la America Express 2024 au părăsit România! Declarațiile concurenților

Cele 9 echipe care au acceptat provocarea America Express s-au întâlnit în această dimineață pe Aeroportul Otopeni. Concurenții au făcut declarații despre sentimentele care îi încearcă, dar au mărturisit și cum s-au pregătit pentru competiție.

America Express 2024 este pe cale să înceapă, astfel că astăzi, dis de dimineață, cele 9 echipe s-au prezentat la punctul de îmbarcare de la Aeroportul Otopeni. Cu emoții în suflet, dar pregătiți pentru tot ceea ce va urma, vedetele au făcut primele declarații înainte de începerea competiției.

Toți concurenții au făcut declarații despre experiența care urmează, pentru antena1. Prima echipă care a ajuns pe aeroport a fost cea formată din Romică Țociu și fiul lui.

Romică Țociu: Mi-e frică că am ajuns primii și să nu ajungem ultimii. Am plecat așa cu emoții, cu bucurie, sunt împletite. Teama de necunscut, o să vedem.

Ulterior, ceva mai relaxați, au apărut Ionuț Rusu și George Tănase. Cei doi au menționat că nu s-au pregpătit din punct de vedere fizic, dar nici cu spaniola nu stau foarte bine.

Citește și:

„Mi-e frică de șerpi. E periculos și ca nume, când zici șarpe. Biblic parcă ți-a intrat în cap. Dacă te ispitește să te duci cu alt concurent”, a spus George Tănase, potrivit Antena 1.

Influencerițele Sânziana Neagu și Laura Giurcanu se bazează pe farmecul personal și sunt convinse că se vor descurca în orice situație.

Sânziana Negru: Eu nu cred că o să facem foama pe acolo, ne bazăm pe faptul că ne vom folosi de farmecul personal pentru a obține mâncare, cazare, spaniolă știm, așa că nu ne facem griji.

Laura Giurcanu: Când am plecat eu de acasă nu era nimeni, dar în general, toată lumea mi-a zis să mă distrez, să mă simt bine, să mă bucur de experiență

Deși sunt caractere diferite, Sonia Simionov și Iuliana Pepene sunt pregătite să facă o figură bună la America Express.

Citește și:

Sonia Simionov: Nu e ora mea, eu o să par un om foarte nesuferit după interviurile de acum. E trei dimineața, eu la ora asta dorm, Iuliana la ora asta se trezește, e normal să existe diferențe între noi două la nivel de atitudine.

Iuliana Pepene: E o fată extraordinară, îmi place de ea și când e mofturoasă și când nu-i convine nimic. Sunt obișnuită cu ea.

Giulia și Vlad Huidu s-au asigurat că nu își iau multe bagaje. Cei doi au declarat că vor fi cât se poate de reali în fața camerelor de filmat, iar telespectatorii îi vor putea cunoaște exact așa cum sunt.

"Nu știu ce să zic. În principiu, lumea care ne urmărește în online știe cum suntem. Suntem direcți, extrem de reali, fără perdea, așa că, probabil dacă vor exista nervi vor fi niște nervi reali.", au spus cei doi.

Citește și:

Iulia Albu și iubitul său, Mike, sunt gata pentru orice provocare. Chiar dacă vor fi nevoiți să mănânce lucruri ciudate, cei doi nu vor da înapoi și susțin că nu au nicio problemă cu asta.

"Nu avem o problemă, cred că vom face un concurs, nouă chiar ne plac. Deci noi chiar nu avem nicio problemă.", a spus IUlia Albu, potrivit sursei citate mai sus.


Kudika
26 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika
Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika


 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika


Canapele living. Recomandări practice pentru achiziție

Avem pentru tine recomandări practice, care te vor ajuta să faci o alegere conștientă, luând în considerare dimensiunea, materialul și ergonomia. Află care sunt acestea!

...
Kudika
Turneul BORN PINK al trupei BLACKPINK, care a captivat lumea, ajunge pe marile ecrane, la Happy Cinema!

Cu un public de 1,8 milioane de participanți la concertele din turneu și recorduri globale doborâte, energia spectacolelor live ale trupei se mută în cinematografele din... Kudika