Setari Cookie-uri

Tina Turner le-a spus lui Cher și lui Oprah că este pregătită să moară. Ultimele cuvinte ale legendarei Tina Turner

Tina Turner s-a stins din viață la 83 de ani, după o lungă și grea luptă cu cancerul. Ea era pregătită să moară și și-a luat adio de la Cher, prietena sa de-o viață.

Tina Turner s-a stins din viață miercuri, la vârsta de 83 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Ea a fost diagnosticată în 2016 cu cancer intestinal și, până în ultima zi a vieții sale, a luptat împotriva acestei boli necruțătoare.

Sătulă de dureri, dar și de tratamentele care storceau la propriu viața din ea, Tina Turner i-a făcut confesiuni emoționante bunei sale prietene, Cher. Aceasta din urmă a dezvăluit faptul că Tina era pregătită să moară și și-a luat rămas bun de la ea. Mai mult, Tina i-a dăruit și o pereche de pantofi, ca un cadou de rămas bun.

„S-a luptat cu această boală atât de mult timp și a fost atât de puternică, așa cum crezi că ar fi trebuit să fie. Dar știu că spre final, mi-a spus odată, mi-a spus: 'Sunt foarte pregătită'. Pur și simplu nu mai vreau să suport asta”, a declarat Cher, în vârstă de 77 de ani, în emisiunea „The Beat with Ari Melber" de la MSNBC, potrivit Page Six.

Citește și:

Cher a mai spus că și-a dat seama cât de gravă este starea prietenei sale, astfel că a prețuit fiecare moment trăit împreună.

„Am început să merg să o vizitez pentru că m-am gândit: "Trebuie să dedic acest timp prieteniei noastre, ca să știe că nu am uitat-o". Așa că, cu toții am mers pe rând și am petrecut timp cu ea și asta a făcut-o fericită”, a mai declarat cântăreața.

În ultima sa vizită, Cher a primit în dar de la Tina o pereche de pantofi, reprezentând un cadou de despărțire.

"Mi-a dat o pereche de pantofi ultima dată când am văzut-o", a dezvăluit ea. "Ce fel de pantofi? Pantofi Tina Turner!" a mai spus Cher.

Oprah Winfrey și-a exprimat și ea aceleași sentimente față de legendara artistă. Tina Turner i-a mărturisit și ei că este pregătită să plece din această lume, astfel că Oprah se aștepta la moartea artistei.

Citește și:

„Eram, cu siguranță, conștientă de faptul că era bolnavă, dar o văzusem în 2019 și mersesem să o vizitez la spital, iar ea îmi spusese atunci că era pregătită să plece, adică gata să părăsească planeta", a declarat fosta prezentatoare tv.

Sursă foto: shuzo.photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.