Setari Cookie-uri

LavBbe, BiBi, Marius Elisei și Azaleea au făcut echipă cu hitmaker-ul Costi pentru o colaborare fresh

LavBbe, BiBi, Marius Elisei și Azaleea, cei patru creatori de conținut care fac parte din portofoliul TRU [The Real You], s-au cunoscut în studio, dar ceea ce au cel mai mult în comun este plăcerea de a crea content interesant pentru comunitățile lor de pe Social Media.

LavBbe, BiBi, Marius Elisei și Azaleea, cei patru creatori de conținut care fac parte din portofoliul TRU [The Real You], s-au cunoscut în studio, dar ceea ce au cel mai mult în comun este plăcerea de a crea content interesant pentru comunitățile lor de pe Social Media. Așa că cei patru au făcut echipă pentru prima dată în această formulă alături de Costi și au lansat single-ul „Ochi căprui". LavBbe și BiBi iubesc să cânte încă de mici, dar pentru Marius Elisei și Azaleea este primul lor pas în muzică.

Primul costum de belly dancer primit de LavBbe a fost un cadou special de la bunica ei, iar talentul ei i-a mișcat pe toți cei din jurul ei. În 2020, odată cu anunțarea lockdown-ului, LavBbe a început să danseze de dimineață până seara, creând coregrafii și postând videoclipuri pe TikTok, iar în doar câteva luni a adunat o mare comunitate care îi admiră stilul de dans. Mișcările ei au devenit virale și au stârnit nenumărate reacții și comentarii pe platformă. Cu o comunitate de peste 4,6 milioane de fani, Lavbbe este una dintre cele mai promițătoare voci pe care hitmaker-ul Costi le-a descoperit în ultima vreme și este ca o gură de aer proaspăt. Luna trecută, a lansat „Choco", piesă care este însoțită de un videoclip eye candy ce dezvăluie latura jucăușă și plină de sex-appeal a artistei.

Citește și:

BiBi, una dintre cele mai emblematice artiste ale noii generații Z, este urmărită de către fani atât online, cât și offline, fiind o inspirație constantă pentru ei. Recent, a lansat „Încă un dans", un single despre dragoste, o poveste în care lumea se poate regăsi cu ușurință și în care o vedem pe BiBi mai sensibilă ca niciodată.

Marius Elisei a început să se „joace" pe TikTok în urmă cu patru ani, iar în prezent are aproape două milioane de urmăritori și peste 112 milioane de aprecieri. Visul TikToker-ului este să evolueze cât mai mult posibil și să creeze conținut divers pentru cei pe care îl urmăresc. Anul trecut, Marius a lansat „Știi ce zic?", o emisiune pe TikTok la care a avut invitați precum Adelina Pestrițu, Theo Rose, Andreea Bălan, Dorian Popa, Connect-R și mulți alții. Scopul show-ului a fost strângerea de fonduri pentru copiii de la SOS Satele Copiilor prin licitarea obiectelor aduse de persoane publice în cadrul proiectului.

Citește și:

Cu o comunitate de aproape 1 milion de urmăritori pe TikTok, Azaleei Necula îi place actoria, dar și să creeze conținut de lifestyle și nu numai. A devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea „iUmor", apoi a jucat în diverse filme, precum „Lecții de viață", „Profu", „Fabrica de dragoste", „Biedermann și Incendiatorii". Plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze, Azaleea cucerește rapid inimile fanilor, fiind și o apariție fresh pe rețelele de socializare.

LavBbe, BiBi, Marius Elisei și Azaleea Necula fac parte din agenția de influencer marketing TRU [The Real You], divizie a label-ului Cat Music. TRU este un hub creativ care mobilizează creatori de conținut relevanți structurați în patru direcții (TRU Influencers, TRU Fashion, TRU Production și TRU Gaming) și combină factorul creativ cu cele mai recente inovații tehnologice.\

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    29 Mai 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.