Setari Cookie-uri

Bella Santiago, declarații despre nunta cu Ionuț Grigore. Cât au costat cele două rochii de mireasă: A plâns de fericire

Bella Santiago și Ionuț Grigore au spus cel mai sincer și emoționant „DA!” din viața lor, în ziua de 26 mai. A fost una dintre cele mai importante zile din viața lor, iar vedeta a dat și câteva declarații în acest sens. Iată ce a povestit!

Zi mare pentru Bella Santiago și pentru Nicu. Aceștia și-au unit destinele, în ziua de 26 de mai, și-au jurat iubire veșnică și s-au distrat până în zori alături de invitații lor pentru care au avut tot felul de surprize care mai de care mai interesante. Cântăreața i-a pregătit, în primul și în primul rând, un moment artistic la cununia religioasă soțului ei, în fața căruia a rămas mut de uimire și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, din cauza emoțiilor. Cu zâmbetul pe buze ca de fiecare, artista a zis că era și-a dorit să distreze în ziua nunții sale.

A strălucit în cele două rochii de mireasă pe care a ales să le poarte, a atras toate privirile asupra sa, dar a primit și foarte multe cuvinte de laudă atât din partea fanilor, cât și din partea celor prezenți la eveniment. Cel mai important este pentru cei doi soți că lucrurile au ieșit așa cum și-au propus, că și-au îndeplinit visul și că toată lumea s-a simțit bine alături de ei, într-o zi specială și frumoasă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.