Setari Cookie-uri

Cătălin Botezatu a comentat ținutele alese de Gina Pistol și Smiley la nuntă: Au ales o vestimentație care îi caracterizează

Cătălin Botezatu a analizat cu atenție ținuta mirilor de la nunta anului și a comentat alegerea celor doi. Cum s-au îmbrăcat Smiley și Gina Pistol, după părerea creatorului de modă?

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit în acest weekend, după 7 ani de relație. Cei doi au făcut pasul cel mare într-un cadru de poveste, iar ținutele pe care le-au purtat în ziua cea mare au fost îndelung apreciate de internauți.

Recent, Cătălin Botezatu a analizat pentru revista VIVA! alegerile vestimentare ale mirilor. Creatorul de modă a fost impresionat de look-ul Ginei și a dat-o drept exemplu de eleganță și simplitate pentru viitoarele mirese. Botezatu a lăudat și pantofii Ginei, dar și buchetul creat din floarea miresei și accesorile chic pe care partenera de viață a lui Smiley le-a ales pentru nuntă.

„Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețioasă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle, brandul Jimmy Choo.

Citește și:

Îmi place părul coafat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mie îmi place foarte mult, este simplu, modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa. Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, cu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, foarte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.

Buchetul îmi place foarte mult. Se potrivește cu tot conceptul, în același stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numește. Ea a ales ceva simplu, să aibă tot buchetul din floarea miresei”, a spus Cătălin Botezatu, pentru sursa citată mai sus.

Creatorul de modă i-a lăudat și ținuta lui Smiley, care s-a potrivit cu rochia Ginei. Simplitatea a fost cheia și în cazul artistului.

Citește și:

„Smiley a ales, de asemenea, o vestimentație interesantă, lejeră care i se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism”, a susținut Cătălin Botezatu.

Gina Pistol, rochie de pe Pinterest

În cadrul evenimentului, frumoasa mireasă a povestit cum și-a ales rochia. Ea a văzut o poză cu ținuta pe Pinterest și a aflat că este din Israel. Cum Gina și-a dorit-o foarte mult, ea a făcut tot posibilul să o aibă în ziua nunții sale.

„Pantofii sunt superbi, dar nu reziști pe ei mai mult de patru-cinci ore. Rochia e cumpărată din Israel. Am văzut-o mai demult, pe Pinterest, acum vreo cinci ani cred, și am zis de atunci că dacă e să mă mărit, asta e rochia pe care o doresc. După ce m-a cerut, am căutat-o și am aflat că e făcută de cineva din Israel”, a spus Gina Pistol, conform click.ro.

Citește și:

La petrecerea nunții sale, fosta prezentatoarea tv a îmbrăcat cea de-a doua rochie, o ținută strălucitoare, la care a asortat o pereche de botine albe.

Smiley, îmbrăcat de un designer român

Smiley a optat pentru creația unui designer român. El a fost îmbrăcat de Irina Voinea, care îi cunoaște gusturile și care i-a creat o ținută în care să se simtă comod și care să se potrivească cu stilul evenimentului.

"Mie mi-a făcut costumul Irina Voinea. O să-mi mai fac costume după modelul ăsta, este extrem de confortabil.
Ea știe foarte bine că mie îmi place să mă simt confortabil în haine. Ăsta a fost primul lucru pe care l-a luat în vedere. Și, bineînțeles, să se potrivească și cu rochia ei, pe care eu am văzut-o doar azi. Dar și costumul meu a fost o surpriză pentru mine.”, a spus artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.