Setari Cookie-uri

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, actriță în devenire! Tânăra este căsătorită cu Alex Mațaev, câștigător X Factor 2013

Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea din mariajul cu Bombonica, este căsătorită cu Alex Mațaev, câștigător X Factor 2013. Tânăra a studiat jurnalismul, iar acum se pregătește pentru o carieră în actorie.

Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea din mariajul cu Bombonica, este o tânără care promite multe în lumea actoriei. Ea a studiat jurnalismul și a vorbit pentru fanatik.ro despre proiectele sale de viitor, dar și cum arată viața sa acum, departe de contextul politic în care este implicat tatăl său.

În anul 2016, Alexandra Dragnea a participat la un workshop susținut de Ivana Chubbuck, celebra pentru cursurile sale de teatru, iar în anul 2018 a plecat să sudieze actoria în State. Ulterior, ea a jucat într-un videoclip de-al soțului ei, Alex Mațaev, cîștigător X Factor 2013, dar și în scurt metrajul "Magdalena".

"În timpul școlii am participat la diferite programe de actorie, cursuri de teatru și workshopuri. Dar, după ce am absolvit un conservator de actorie la Institutul Lee Strasberg din Los Angeles, pot spune că am început să mă concentrez pe a construi o carieră în acest domeniu”, a declarat Alexandra Dragnea, care a jucat în multe dintre videoclipurile soțului ei, Alex Mațaev, iar debutul l-a avut într-un scurtmetraj intitulat „Magdalena”.

Citește și:

În prezent, fiica lui Liviu Dragnea lucrează la câteva scurtmetraje și participă la castinguri, atât în România, cât și în străinătate.

„Momentan lucrez la câteva filme scurte, pe care intenționez să le trimit la diverse festivaluri de film.Totodată, aplic și particip la probele de casting pentru proiectele care mi se par interesante, atât în România, cât și la nivel internațional”, a mărturisit tânăra pentru sursa citată mai sus.

Alexandra Dragnea s-a obișnuit cu viața de viitoare actriță și știe foarte bine cum funcționează lucrurile la castinguri. Ea este conștientă că uneori poate avea parte de respingeri, însă asta nu înseamnă că nu este talentată în ceea ce face.

Citește și:

„E posibil să mergi la un casting pentru prima dată și să primești rolul, dar este la fel de posibil să mergi la zeci, chiar sute de castinguri și să nu ai succes la niciunul. Acest lucru este valabil oriunde în lume, nu doar în România. Poate în România este puțin mai ușor, comparativ cu Anglia sau America, unde concurența este mult mai mare.

Este o meserie în care trebuie să te obișnuiești cu respingerea încă de la început și să înțelegi că nu are legătură cu tine. Faptul că nu ai reușit să obții un rol la un casting nu înseamnă că nu ești suficient de bun sau că ai făcut ceva greșit.

Pur și simplu, nu te-ai potrivit cu viziunea regizorului sau a directorului de casting. Este important să nu renunți, să continui să muncești și să nu uiți de motivația inițială care te-a condus pe acest drum. Este ușor să te descurajezi, dar cred cu tărie că totul în viață se întâmplă la momentul potrivit. Atunci când apare oportunitatea, trebuie să fii pregătit. Bineînțeles, este nevoie și de un strop de noroc”, a mai completat ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.