Setari Cookie-uri

Laura Cosoi a fost nașă de botez, în ziua în care Smiley s-a căsătorit cu Gina Pistol

Pe lângă nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost plin de evenimente la care vedetele noastre au participat. În timp ce Smiley își unea destinul cu partenera sa de viață, Laura Cosoi o boteza pe nepoțica ei. Uite cum a arătat fosta iubită a lui Smiley în rol de nașă!

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul plin de evenimente mondene, iar vedetele s-au întrecut în fotografii pe social media. În timp ce Smiley și Gina Pistol își uneau destinele, Laura Cosoi, fosta iubită a artistului, a fost nașă de botez pentru nepoțica ei.

Laura Cosoi a trăit emoții puternice în acest weekend și a postat fotografii de la evenimentul de suflet la care a participat. Ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au fost nași de botez pentru micuța Amalia, fetița fratelui lui Cosmin.

În imaginea postată de actriță pe contul ei de Instagram este înfățișată cu zâmbetul pe buze, alături de cele trei fiice ale sale, de soțul ei, dar și de Diana și Gabriel Curticăpean. Ea a optat pentru o ținută albastru deschis, cu mâneci bufante și flori colorate.

Citește și:

„Familia noastră are brațele și mai pline de azi! Bun venit, Amalia, în viețile noastre! Să te ocrotească bunul Dumnezeu și să te bucuri de magia fiecărei zi! Merită ????”, a transmis Laura Cosoi, pe pagina sa de social media.

Laura Cosoi și Smiley, relație care s-a terminat brusc

În urmă cu mai mulți ani, Laura Cosoi și Smiley au trăit o poveste de iubire ce a durat 5 ani. Deși nu păreau că au probleme în cuplu, cei doi s-au despărțit brusc, fără a oferi declarații despre motivele care au stat în spatele separării.

„Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună. Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a declarat Laura Cosoi, în urmă cu ceva timp, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.