Setari Cookie-uri

Roxana Hulpe și-a botezat fetița la biserica unde slujește tatăl ei. Cosmin Stan a fost nașul de botez al micuței

Tatăl Roxanei Hulpe a creștinat-o pe micuța Zora, în cadrul unei ceremonii emoționante. Cosmin Stan și soția sa au fost nașii de botez.

Roxana Hulpe și-a botezat fetița în acest weekend, în cadrul unui eveniment emoționant, la biserica unde slujește tatăl său, în Cluj. Prezentatoarea tv a organizat un cadru de poveste pentru micuța ei, Zora, iar tatăl vedetei a fost cel care a creștinat-o pe fetiță. Ulterior, petrecerea de după botez a avut loc tot în Cluj, acolo unde familia și prietenii apropiați s-au strâns pentru a-i fi alături micuței botezate.

Amalia Enache a fost și ea prezentă la eveniment și a postat pe Instagram imagini din Gara de Nord, în timp ce aștepta trenul care să o ducă la aeroport, cu destinația Cluj.

„O vom boteza la Gilău, la Biserica Adormirea Maicii Domnului, unde slujește tata și unde am fost și eu botezată acum 33 de ani”, spunea Roxana Hulpe pentru TVMania.

Citește și:

Cosmin Stan a botezat-o pe fiica Roxanei Hulpe

De mai bine de doi ani, Roxana Huple și Cosmin Stan sunt colegi la pupitrul știrilor ProTV. Cei doi se înțeleg foarte bine și au devenit prieteni apropiați. Acum, Cosmin Stan și soția sa au fost nașii de botez ai micuței Zora.

„Mă bucur foarte tare că am ajuns să fim și prieteni foarte buni, nu doar parteneri de pupitru! Și mă bucur și mai mult că ne-a făcut onoranta surpriză să ne aleagă nașii micuței Zora Rafila! Așa că da, relația noastră merge dincolo de studioul de știri și va ajunge, în curând, la stadiul de familie extinsă, practic, odată cu botezul fetiței. Ne întâlnim deseori și chiar am petrecut ultimul Revelion împreună”, a povestit prezentatorul tv, potrivit libertatea.ro.

Roxana Hulpe a revenit la job după ce a născut

Roxana Hulpe a devenit mamă pentru prima dată la începutul acestui an. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă pe 1 februarie și a declarat că venirea pe lume a micuței a purtat-o printr-un carusel de emoții.

Citește și:

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi mulțumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăgioasă și minunată!”, spunea prezentatoarea de știri.

Pe 29 aprilie, Roxana Hulpe a revenit la pupitrul știrilor, acolo unde colegii au întâmpinat-o cu multă voie bună.

Citește și:

„Atenție, imagini care te pot afecta emoțional. Munți de grătare și o mare de distracție. S-a împărțit în România de 1 Mai, iar colegii au surprins-o frumos. Așadar, suntem la știri până la 10. Cu de toate 🙂”, a scris în această dimineață Roxana Hulpe pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.