Setari Cookie-uri

Vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase la nunta lui Smiley cu Gina Pistol! Care a fost cea mai îndrăzneață apariție?

Nunta anului a avut loc în acest weekend într-un cadru de vis, lângă pădurea Snagov. Smiley și Gina Pistol au optat pentru ținute boho-chic și au atras toate privirile. Nici invitații lor nu au fost mai prejos, astfel că vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Smiley și Gina PIstol s-au căsătorit în acest weekend, pe 27 mai, după 7 ani de relație. Cei doi au spus cel mai sincer DA în fața ofițerului de stare civilă la ora 14, ulterior au mers la biserică pentru ceremonia emoționantă. După ora 18, invitații au început să își facă apariția la localul de lux de lângă pădurea Snagov, într-un cadru feeric, exact așa cum și-au dorit proaspeții căsătoriți.

Smiley și Gina Pistol au optat pentru ținute simple, dar elegante, în stilul boho-chic. Nici invitații prezenți la eveniment nu au fost mai prejos, iar vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. Artiști, colegi de breaslă, prezentatori, toți oamenii dragi ai lui Smiley și ai Ginei Pistol au fost alături de cei doi la marele eveniment.

Citește și:

Pavel Bartoș a fost primul care a venit la petrecere, dar nu singur, ci însoțit de soția sa și de cele 3 fiice pe care le au împreună. Actorul a dansat cu fiica lui cea mare și a postat imaginile pe social media, emoționându-i pe internauți.

Andreea Esca a făcut furori la petrece și a optat pentru două ținute. Pe timpul zilei a îmbrăcat o rochie albastră, înflorată, iar seara s-a schimbat într-o rochie roșie, elegantă. Sore a ales și ea o rochie roșie, lungă și a optat pentru un look natural.

Adelina Pestrițu a venit îmbrăcată într-o rochie extrem de elegantă, de culoare neagră, cu umerii goi și crăpătură pe un picior. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale Jimmy Choo.

Citește și:

Loredana a venit însoțită de fiica ei, Elena, și a optat pentru o ținută îndrăzneață, așa cum i-a obișnuit de ceva timp pe urmăritorii săi. Cu o rochie scurtă și un decolteu adânc, artista s-a distrat pe durata întregii seri.

Mira și iubitul ei și-au asortat ținutele și au petrecut până în zori alături de Gina și Smiley. Artista a purtat o rochie scurtă, cu mâneci și umerii goi, de culoare nude. Ea și-a accesorizat ținuta cu câțiva maci, la fel ca și Levi Elekes.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.