Setari Cookie-uri

Vedeta alături de care fostul soț al Oanei Matache, Răzvan Miheț, a venit însoțit la nunta lui Smiley

Răzvan Miheț pare că și-a refăcut viața după divorțul de Oana Matache, iar acum este pregătit să iubească din nou. La nunta lui Smiley, el a fost surprins în compania unei alte artiste din showbiz-ul autohton.

Nunta anului a adus în prim plan, pe lângă proaspeții căsătoriți, și alte vedete autohtone. La marele eveniment a fost invitat și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. El nu a venit singur, ci însoțit de o altă artistă autohtonă. Potrivit cancan.ro, fostul soț al Oanei Matache și-a făcut apariția la eveniment alături de Sore, iar între cei doi ar exista mai mult decât o simplă prietenie.

Conform sursei citate mai sus, Răzvan Miheț și Sore nu au dorit să iasă în evidență și nu au avut gesturi prea apropiate care să le trădeze idila. Se pare că Oana Matache a lucrat pentru Smiley, însă aceasta nu a fost prezentă la nuntă.

Gina Matache, atac la noul iubit al Oanei

Oana Matache și tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț, au divorțat de comun acord, la notar. Cei doi s-au separat fără regrete, însă Gina Matache a avut multe lucruri de spus despre alegerile fiicei sale.

Citește și:

Mama Deliei îl îndrăgește foarte mult pe fostul ei ginere și nu și-a dorit despărțirea. Ea a făcut tot ce a putut pentru ca Oana să se despartă de noul iubit, Radu Siffredi, însă fără rezultat. Până la urmă, Gina Matache a acceptat situația, chiar dacă nu îl are la inimă pe noul iubit al fiicei sale.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r: a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat Gina Matache.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.