Setari Cookie-uri

Reacția Ginei Matache după presupusa relație dintre Răzvan Miheț și Sore: Mi-e dragă fata aceea...

Răzvan Miheț și Sore au apărut împreună la nunta lui Smiley, fapt ce a stârnit numeroase zvonuri în online. Chiar dacă cei doi nu au făcut niciun fel de declarații, Gina Matache, fosta soacră a lui Răzvan Miheț, a făcut primele mărturisiri.

Nunta lui Smiley și a Ginei a adunat multe vedete la un loc, iar poate cea mai mare surpriză au fost Răzvan Miheț și Sore, care s-au apropiat mai mult decât deobicei. Cei doi au venit împreună, iar potrivit cancan.ro, ar forma un cuplu la început de drum.

Deși speculațiile cu privire la o poveste de iubire dintre fostul soț al Oanei Matache și Sore sunt tot mai des prezente în presă, niciunul dintre ei nu a făcut declarații în acest sens. Cu toate acestea, Gina Matache, fosta soacră a lui Răzvan, a vorbit despre posibila idilă a celor doi.

Este cunoscut faptul că Gina Matache îl îndrăgește foarte tare pe fostul ei ginere și nu a fost de acord cu divorțul dintre el și Oana. Acum, însă, ea a reușit să accepte situația și a vorbit despre noua relație a lui Răzvan Miheț.

Citește și:

„Acum ce să-i facem, să-l castrăm? Nu am nicio problemă. Mie chiar mi-e dragă fata aceea. Nu mă pot băga eu în viața copiilor”, a spus cântăreața de muzică populară pentru Cancan.

Mai mult, Gina Matache s-a împăcat și cu Oana, iar acum lucrurile s-au liniștit, chiar dacă nu îl are pe Radu Siffredi, nici acum la suflet.

„Nepoțeii sunt bine, îi văd des. Lucrurile s-au liniștit.”, a mai spus Gina Matache, pentru sursa citată mai sus.

Oana Matache și Răzvan Miheț, divorț de comun acord

Oana Matache și Răzvan Miheț au surprins pe toată lumea după ce au anunțat că s-au separat. Deși păreau o familie frumoasă, Oana a mărturisit că trăia într-un mariaj toxic. La scurt timp de la despărțire, ea s-a mutat cu Radu Siffredi, avându-i alături și pe cei doi copii ai ei.

Citește și:

Sora Deliei a mărturisit că se înțelege foarte bine cu fostul ei soț și că își poate vedea copiii oricând dorește.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.