Setari Cookie-uri

Sorin Bontea, marele absent de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol:Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac...

Sorin Bontea nu a fost prezent la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, deși a fost invitat. În timp ce ceilalți chefi, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au distrat pe cinste, Sorin Bontea a rămas acasă, explicând și motivul.

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a avut loc în acest weekend, într-un cadru de vis, la Snagov. După 7 ani de relație, artistul și fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite au spus DA și și-au unit destinele pentru totdeauna.

La ora 2, Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit la starea civilă, ulterior ei au mers la biserică. La ora 18, proaspeții căsătoriți și-au așteptat cei 300 de invitați într-un local de lângă pădurea Snagov, acolo unde au petrecut până în zorii zilei.

Alături de Gina și Smiley au fost prieteni apropiați și colegi, printre care și chefii Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, alături de partenerele lor de viață. Marele absent al evenimentului a fost chiar Sorin Bontea, care, deși a fost invitat, nu a putut ajunge la nuntă.

Sorin Bontea nu a vrut să ofere prea multe detalii legate de motivele pentru care nu a reușit să le fie alături Ginei și lui Smiley într-o zi atât de specială. El a mărturisit, totuși, că a apărut ceva neprevăzut și nu a mai putut ajunge la nuntă.

Citește și:

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a declarat Sorin Bontea pentru Fanatik.

Smiley și Gina Pistol, nuntă în locație de vis

Înainte de petrecere, Smiley a postat pe pagina sa de Instagram imagii cu locația de vis, de lângă pădurea Snagov. Evenimentul a fost organizat în detaliu de o echipă profesionistă, de care proaspeții căsătoriți au fost foarte încântați.

„Porțile-s deschise, mesele sunt pe poziții, scena e montată, bucătăria și barul freamătă, florile albe sunt așezate frumos în ramă, acum să mai vina și toți ai noștri și să dăm drumul la dans, dans, dans. Înainte de asta însă, am o întrebare pentru soția mea: Gina, dansezi? Azi și mereu? Hai si! ”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.