Setari Cookie-uri

Advertorial În iunie încep școlile de vară la Fundația Calea Victoriei

Ai auzit vestea bună? Fundația Calea Victoriei reia școlile de vară, în luna iunie, cu teme incitante: discutăm despre artă, stil, filosofie, psihologie, astronomie, leadership. În plus, în iunie, poți alege dintre cursurile și evenimentele cu teme variate pe care le-am programat.

Te invităm să începi vara cu noi, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu momente unice petrecute în curtea Casei Cihoschi, din Bulevardul Dacia 78, la un pahar răcoritor cu limonadă, acum că vremea s-a mai încălzit.
Așadar, ți-am pregătit delicatese culturale numai bune de testat pentru dezvoltarea pasiunilor tale: din 6 iunie ai ocazia să descoperi stilurile Baroc și Clasic în arhitectură. Din 8 iunie, te invităm să explorezi misterele minții umane, la atelierul Călătorind în mintea umană, iar din 13 iunie vei afla care sunt cele mai bune strategii pentru o viață împlinită, la atelierul În căutarea fericirii.
Din 15 iunie, te așteptăm să îți dezvolți latura creativă la atelierele de Introducere în pictura botanică, de Natură statică în patru stiluri sau să afli mai multe despre Istoria culorilor.
Pe cei pasionați de psihologie și de dezvoltare personală îi așteptăm să descopere atelierele de Leadership sau Cum îți folosești vocea în dezvoltarea personală. Pentru că știm cât este de important să fii la curent cu tendințele în stil, am pregătit un excelent Curs de machiaj, din 19 iunie, la sediul Fundației. Pentru iubitorii de astronomie și pentru cei care vor să învețe mai multe despre galaxii și constelații, am pregătit Școala de vară de Astronomie, care începe din 19 iunie. Iar dacă vrei să afli mai multe despre Filozofia Renașterii și magicieni sau despre fabuloasa lume a basmelor, avem școlile de vară pe care le cauți.
Întregul program al cursurilor, al evenimentelor și al școlilor de vară din luna iunie, de la Fundația Calea Victoriei, este pe site sau pe pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.