Setari Cookie-uri

Cum se înțelege mama lui Smiley cu Gina Pistol: O iubesc așa cum este...

După nunta lui Smiley cu Gina Pistol, părinții artistului au vorbit pentru prima dată despre viața sentimentală a fiului lor. Cum se înțelege mama lui Smiley cu nora sa?

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol a avut loc weekend-ul trecut, pe 27 mai. Evenimentul a fost unul emoționant, la care au participat familia, prietenii apropiați și colegi ai celor doi. Acum, după ce apele s-au liniștit, părinții lui Smiley au vorbit pentru prima dată despre viața sentimentală a fiului lor, dar și cum se înțeleg cu Gina Pistol, după 7 ani de relație cu fiul lor.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…) Sunt o bunică ce și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți." a declarat mama lui Smiley, pentru protv.ro.

Citește și:

Mama lui Smiley le-a făcut și o urare frumoasă proaspeților căsătoriți și le dorește să se iubească o viață întreagă.

„Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a spus Ioana Maria.

Gina Pistol și-a păstrat numele de familie

Gina Pistol a dorit să își păstreze numele de familie, asta după ce a consultat un numerolog. Acum, vedeta se numește Maria Pistol Georgeta.

„Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a spus că este de bine”, a declarat Gina Pistol, potrivit click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.