Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan și-a ales sicriul. Impresara a dormit în dric: Moartea trebuie să fie aranjată pas cu pas

Anamaria Prodan șochează din nou. Impresara și-a ales deja modelul de sicriu, a dormit în dric și a menționat clar și răspicat că și moartea trebuie aranjată pas cu pas. Iată ce a mai declarat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf pe marginea acestui subiect!

Anamaria Prodan și prietena ei Gabriela, au decis să își deschidă o afacere cu pompe funebre, iar într-un interviu pe care l-a acordat a vorbit despre acest aspect. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că se pricepe în afaceri foarte bine, iar de data aceasta își va da silința ca totul să îi meargă la fel de bine ca în trecut.

Impresara duce o viață de vis, trăiește așa cum îi place, dar este de părere că și atunci când va pleca în lumea celor drepți, trebuie să o facă așa cum se cuvine. Vedeta a mărturisit că și-a ales deja sicriul, știe cu va arăta și consideră că inmormântarea la fel ca și nunta, botezul sau orice alt eveniment trebuie aranjată așa cum se cuvine. Nu i-ar plăcea sub nicio formă ca altcineva să se ocupe în locul ei și să aibă, de exemplu, un sicriu urât, pentru că viața și-a dorit să aibă cele mai frumoase chestii.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.