Setari Cookie-uri

Vica Blochina, despre relația pe care o are cu fiul ei. Edan locuiește cu tatăl lui de un an: Nu îmi convine că a plecat

Vica Blochina a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat de curând, despre relația pe care o are cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă, după mutarea acestuia cu tatăl lui. Cum se înțelege blondina cu fiul ei în vârstă de doar 15 ani!

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă ani buni, timp în care a venit pe lume și fiul lor, Edan. Deși fostul selecționer nu a fost de acord ca vedeta să păstreze copilul, ea a decis să o facă, fiind de părere că este o binecuvântare de la Dumnezeu și că nimeni, nici măcar tatăl copilului, nu poate lua decizii în locul ei. L-a crescut singură, a încercat să îi ofere totul și a renunțat la pensia alimentară de 10.000 de euro din partea lui Pițurcă, alegând una cu mult mai mică, doar pentru ca relația copilului cu tatăl lui să fie una mai bună.

S-a mulțumit cu puțin și a încercat să se descurce așa cum a știut ea mai bine. Timp de 14 ani l-a crescut de una singură și nu i-a fost mereu ușor, iar de un an, el s-a mutat cu tată lui ceea ce nu i-a convenit neapărat balerinei, fiind de părere că s-a întâmplat totul mult prea devreme. Pe de altă parte, știe că părintele lui nu este oricine, ci un om de la care are multe lucruri de învățat și lângă care este foarte fericit. De când a decis să locuiască împreună cu tatăl lui, a vizitat-o foarte rar, dar cu toate acestea nu se simte o femeie singură, ci mai degrabă una împlinită, pentru că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru viitorul lui Edan.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.