Setari Cookie-uri

Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a spus că a intrat beată în emisiune: În realitate e alta

Zilele trecute, Gabriela Cristea a fost acuzată că ar fi intrat beată în emisiune, iar la scurt timp după aceea, partenerul ei de viață a sărit în apărarea sa. Nu a durat mult și a venit și ea cu declarații, aducând în atenția oamenilor și un aspect pentru care oamenii o apreciază. Iată ce a zis!

Viperele Vesele au făcut o postare, pe contul lor oficial de Instagram, legată de faptul că Gabriela Cristea ar fi intrat beată la filmările pentru ”Mireasa-Capriciile Iubirii”. Citind toate aceste lucruri, dar mai ales comentariile răutăcioase ajunse la adresa soției sale, Tavi Clonda nu s-a putut abține și a sărit în apărarea soției sale, în cadrul unei emisiuni televizate. Artistul a dorit, încă de la bun început, să fie clar pentru toată lumea faptul că partenera lui de viață nu consumă alcool în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă că nu ar fi avut cum să facă abuz înaintea în filmărilor.

Chiar și mama sa adoptivă a simțit nevoia să facă o serie de dezvăluiri în acest sens, spunând clar că o cunoaște ca și cum ar fi copilul ei și știe că nu ar fi capabilă de una ca asta. A vorbit foarte frumos despre îndrăgita prezentatoare, considerând că este o persoană care și-a făcut mereu meseria și nu merită să se vorbească așa despre ea.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.