Setari Cookie-uri

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit civil! Cum a arătat actrița în cea mai importantă zi a vieții sale

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al Victoriei Răileanu, s-au căsătorit civil, după doi ani de relație. Imagini din cea mai fericită zi din viața lor.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au spus cel mai sincer DA, după doi ani de relație. Cei doi s-au căsătorit civil și au făcut pasul cel mare cu multe emoții, dar încrezători în povestea de dragoste pe care o trăiesc. Actorii au postat imagini superbe din ziua evenimentului, mai ales că acesta a avut loc la mare. Ana Odagiu le-a mărturisit internauților faptul că rochia pe care a purtat-o a fost prima probată și aleasă.

„Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA. Povestea rochiei: prima probată și instant calificată” , a fost mesajul transmis de Ana Odagiu pe pagina sa de socializare.

Victoria Răileanu s-a logodit la Paris

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat după mai mulți ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel și și-au refăcut viața după separare. Victoria Răileanu a mărturisit că, îndemnată de prietenele ei, ea și-a făcut un cont pe o aplicație de dating, acolo unde și-a cunoscut actualul partener.

Citește și:

Actrița a trăit momente la care nici nu visa alături de iubitul său, mai ales că acesta a cerut-o de soție într-o escapadă romantică la Paris.

„Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile ? Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble ??”, a fost mesajul transmis de Victoria Răileanu.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.