Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și-a înscris fiica la o școală de stat:Eu am reușit pe propriile forțe în viață...

Bianca Drăgușanu a ales pentru fiica ei o școală de stat, deși ar fi putut să o înscrie la orice instituție privată. Ce a determinat-o pe blondină să o aleagă o școală de stat pentru Sofia?

Bianca Drăgușanu se declară o mamă grijulie și interesată de toate aspectele ce țin de viața fiicei sale. Recent, ea a dezvăluit faptul că Sofia este înscrisă la o școală de stat, acolo unde este în grupa 0 și unde se descurcă foarte bine. Blondina își permite să își ducă fetița la orice instituție privată de învățământ, însă a ales o școală de stat.

Vedeta a vorbit și despre motivele pentru care a ales acest drum pentru Sofia și a menționat că dacă ea a reușit în viață făcând o școală de stat, și fiica ei va putea face la fel.

„Momentan, da, când va fi adolescentă va trebui să și le facă singură. Și, deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă la fel.

Citește și:

Am «N» exemple de copii care au fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5.000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua. Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă. Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?

Eu la 6 ani stăteam cu cheia de gât în fața blocului. Mă lăsa mama și pleca la serviciu, eram cu sora mea, stăteam în vacanță în fața blocului, n-aveam școală privată. Dacă eu sunt un om sănătos la cap sunt sigură că și ea va reuși în viață pe același sistem”, a spus Bianca Drăgușanu, în emisiunea Fresh by Unica.

Citește și:

Fiica Biancăi Drăgușanu își dorește să fie medic veterinar

Partenera de viață a lui Gabi Bădălău a declarat și ce anume își dorește fiica ei să devină, atunci când va fi mare. Sofia visează la o carieră de medic veterinar, însă Bianca Drăgușanu își dorește să fie medic estetician, pentru a-i face intervenții de înfrumusețare.

„Indiferent ce își va alege, eu o voi susține. La ora asta ea își dorește foarte tare să fie medic veterinar. Probabil, pe parcursul vieții, o să o îndrum să fie medic estetician, să o opereze și pe mami. Dacă ar fi să ne întoarcem la regrete, poată ăsta ar fi unul dintre marile mele regrete, că nu am urmat o Facultate de Medicină. La cât sunt de pasionată de acest domeniu, cu siguranță îmi făceam un renume”, a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.