Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, împăcare surpriză cu fostul soț: Ne-am împăcat pentru copiii noștri. Laur o să mă iubească toată viața lui

Anamaria Prodan, împăcarea anului cu Laurențiu Reghecampf! Impresara este convinsă că fostul ei partener o va iubi toată viața, chiar dacă acum trăiește o altă poveste de dragoste cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit un băiețel.

După un divorț dureros, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat și au ajuns să aibă o relație civilizată, pentru fiul lor, Bebe. După multe cuvinte dure aruncate în mediul online și nu numai, impresara a găsit puterea de a trece peste suferință și a face pace cu trecutul său.

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Reghecampf. Ea a menționat că vorbește cu fostul ei soț de dragul copiilor și a recunoscut faptul că timpul vindecă orice rană. Cu toate că și-au spus cuvinte grele și chiar s-au bătut în plină stradă, vedeta este convinsă că Reghecampf o va iubi toată viața, chiar dacă nu vrea să recunoască.

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună.

Citește și:

Timpul vindecă orice rană. Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine.
Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel. Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu”, a declarat Anamaria Prodan, în emisiunea Fiță cu Adiță.

Întrebată dacă va mai da o șansă relației de iubire cu fostul ei soț, impresara a mărturisit că trăiește în prezent și că niciodată nu se știe ca va fi în viitor.

Citește și:

„Am învățat să trăiesc în prezent. Nu știu ce o să fie în viitor. Toată viața mea am trăit în viitor, nu am trăit momentul. Aveam grijă ca Reghe să fie perfect, eu, copiii. Acum trăiesc clipa, fiecare secundă, ca și cum ar fi ultima. Nu mă gândesc dacă o să vină Reghe acasă, dacă mă împac cu el. Nu știu.”, a mărturisit Anamaria Prodan, la Fiță cu Adiță, potrivit Wowbiz.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.